Snapshots + 4 tips för att minska ångesten

Tips 1:

Rensa garderoben + hitta nya outfits- Att rensa garderoben och vika kläder som ligger huller om buller är nästan som att förnya mig själv. Får mycket mer struktur när jag har gjort det. Jag gillar också att hitta nya outfits som man kan matcha tillsammans. Man har så mycket kläder men inga outfits, är det inte sant?

Säljer denna fina tröjan på min shpock!! Heter Alice N på shpock.

Tips 2:

Ät ute eller laga mat hemma- Måste tipsa om sushi kaze i göteborg, godaste sushin i staden säger jag bara!! beställer alltid sushi med mayo sås på. Blir så mycket godare då! Varför inte laga mat hemma..i söndags gjorde jag pasta carbonara och behöver jag ens säga hur gott det var!?

Tips 3:

Träna intensivt- Träning är som vi vet det bästa mot att minska ångest. Men att träna intensivt tror jag är väldigt bra eftersom du får svettas ut dåliga energier plus att du tar i mer. Känslan efteråt ett intensivt träningspass är guldvärt!! mina tips på intensiva träningspass är gruppträningar som cardio walking, cykelpass, body pump. Intervaller är också bra som du kan göra själv på löpbandet eller utomhus!

Tipsar om denna lermasken som är hur bra som helst, funkar på alla hudtyper!

Tips 4:

Ta hand om dig själv- Gör ansiktsmask och ät något gott. Glöm inte dig själv!

Gillar

Kommentarer

Dagen & mitt hår

Hej finisar! känns som jag aldrig hinner blogga på ''riktigt'' längre, det känns lixom som att jag bara gör halvdana inlägg som inte är så roliga att läsa. Har så mycket i skolan nu så därför måste jag prioritera det först. Asså ibland vill jag bara hoppa av skolan och börja blogga på heltid hehe. Älskar att blogga ska ni veta och jag kommer definitivt inte sluta blogga efter gymnasiet, ska lägga jätte mycket fokus på bloggandet då!

Back to reality. Idag gick jag min jobbigaste dag i skolan, usch vad jag hatar tisdagar..jag kom iallafall hem klockan fem och sedan dess har jag bara skrivit på en inlämning.

Innan jag avslutar detta inlägget tänkte jag faktiskt gå in på hår. I augusti gjorde jag hair extensions i turkiet där jag la in 40-50 slingor. Blev super nöjd! betalade bara 1500 kr och här i Sverige kostar det runt 3000. Min förlängning har hållt i fem månader nu, dock har jag tappat tio slingor men det märks knappt. Jag tänkte göra om förlängningen här i Sverige men efter några funderingar har jag bestämt mig att spara ut mitt riktiga hår. När jag tappat hela förlängningen ska jag gå till min frisör och låta henne färga mitt hår silverblont igen, tyckte det var så fint och fräscht! ett inlägg om hår kommer upp på bloggen imorgon, stay updated!

Mitt hår i juni vs augusti :)

Gillar

Kommentarer