Weekend over

Två bilder från igår, mer av outfiten kommer i nästa inlägg!!

Hej babes <3 känns som det var så längesedan jag uppdaterade här. Helgen har varit rolig och händelserik! Igår hade jag bokat tid för fransförlängning hos fairies nails som ligger på linnegatan, resultatet blev jätte fint! Efter det gick jag runt lite i stan och på kvällen stod utgång på schemat. Hade på mig världens snyggaste outfit, blev riktigt nöjd med stylingen!

Idag har jag och mamma promenerat 5 km vilket var så skönt, får alltid bakisångest även fast jag inte dricker så mycket och idag var ångesten riktigt jobbig. Men efter promenaden kändes allt mycket bättre. Nu ska jag bara ta det lugnt resten av denna söndagen. Ska skriva to do lista inför nästa veckas planer, så skönt att få det nerskrivet!

Gillar

Kommentarer

ready for halloween

This post contains adlinks from Adviralbody / over the knee / mask / röd jumpsuit / svart jumpsuit

This post contains adlinks from Adviral1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Här är lite halloween inspiration. Jag kommer inte klä ut mig direkt utan jag ska nog bara ha en svart klänning, fullt smink och vita linser hade jag tänkt. Kanske målar till spindelnät i pannan också :) hur ska ni klä er?

Gillar

Kommentarer

31 oktober

Kolla vilken bra kvalite iPhone 6 plus ger!! jag har en iPhone 6s och jag känner att kvaliten har försämrats när man fotar :( vill ha en ny iPhone! får önska mig i julklapp :)

Hej förresten! om jag inte har fel så är det halloween idag. Jag firar dock halloween i helgen med mina vänner :) jag har inga planer idag heller. Ska nog göra klart en skoluppgift och vara ute idag. Puss på er & ha en bra halloween <3

Gillar

Kommentarer

Dagens outfit

Jacka- hm// tröja- Gina tricot// kjol- bik bok// skor- missäy// 

#nouwoutfit

Känner mig väldigt höstlig i denna outfiten :)

Gillar

Kommentarer