tror ni på law of attraction?

Som rubriken lyder så kommer detta inlägget handla om law of attraction och hur lagen påverkar oss människor.

Jag själv tycker att law of attraction är så otroligt fascinerande och det var inte alls längesedan jag fick reda på mer hur den funkar och vad det är. Jag tror verkligen på att det vi tänker attraherar vi, alltså att positivt tänkande gör så att vi attraherar positivitet in i vårt liv och om vi tänker mycket negativt så attraherar vi bara dåliga saker. T.ex oro drar till sig mer oro, stress drar till sig mer stress. Fokuserar du på sådant du inte vill ha är det de du attraherar. Har du redan allt du önskar så kommer du attrahera mer av det du önskar. Det du attraherar återspeglar sig av dina tankar och känslor och ger dig mer av detta.

Law of attraction är en livsstil och om man vill arbeta djupare med attraktionslagen kan man gå tillväga på olika sätt. Man kan göra det genom meditation, finns massor av bra law of attraction meditationer på youtube. Affirmationer är också ett bra verktyg att jobba med. Med affirmationer så berättar man nya sanningar gör sig själv genom ge sig själv nya ”signaler”. Vi behöver ofta få tyst på den inre rösten som sitter fast i gammalt och berättar ”sanningar” för oss som vi inte längre vill hålla fast genom att byta ut dessa röster mot nya.

Du behöver komma i kontakt med din inre röst, vad säger den till dig? Och vad vill du att den ska säga?

Vad attraherar inte det du önskar:

· Att inte se din delaktighet i det som sker

· Att man lägger ansvaret utanför sig själv

· Motstånd mot förändringar

· Martyrskap

· Bitterhet

· Att inte kunna släppa taget

Du kan alltså få allt du önskar om du bara tror såpass mycket på sig själv och du måste vara i rätt känsloläge m.m. Det är inte så lätt som man tror men attraktionslagen fungerar om man är villig att gå djupare i den!

Här kommer två grymma videos från en youtuber som kan allt om attraktionslagen!!

Gillar

Kommentarer

Tre rätters

Förrätten som bestod av baconinlindade dadlar. Mums!!

Har haft en sån mysig kväll, väldigt välbehövlig! Hoppas ni också har haft det bra, puss <3

Gillar

Kommentarer

fredag!!

Bjuder på en bild från nyår :)

Äntligen fredag!! är verkligen i behov av helg nu. Denna veckan har varit så jobbig, gått upp klockan halv sex varje dag och bara fått 5-6 timmars sömn. Mitt psyke klarar inte av så lite sömn asså, jag är en bebis när det gäller sömn. Måste ha minst 8 timmar sömn om jag ska må bra. Denna helgen vill jag helst bara sova och det ska jag också! Nog om sömnprat, hehe..förlåt om det är sämre uppdatering än vanligare på bloggen. Men när jag tar semester från jobbet så lovar jag er mycket uppdatering och snart drar jag ju till Spanien så då kan ni förvänta er massa fina bilder :)

Nu gör jag inte så mycket, har kollat lite på yt sedan jag kom hem och ska väl fortsätta att ta igen missade videos. Förresten, kollade ni på sista avsnittet av pretty little liars igår? Det gjorde jag och jag blir lika deppig varje gång en serie har säsongavslut (föralltid). Förra gången var det the vampire diaries och nu pll :( usch så tråkigt. Ska nog kolla om gossip girl för tredje gången, hehe. Tröttnar aldrig på den serien :D Har ni någon favoritserie?

Kände att detta inlägget blev ganska långt så jag tror jag avrundar nu. Snart väntas tre rätters middag :) ha en bra fredag <3

Gillar

Kommentarer