Prom dresses

Innehåller affiliate-länkar

1. Här // 2.Här // 3. Här

1. Här// 2. Här // 3. Här

1.Här // 2. Här// 3.Här

Om jag skulle fått göra om balen i nian skulle jag gjort det med klänning på första raden i mitten. Alltså har ni sett någon drömmigare klänning än den. Den klänningen took my breath away 😍

Som det ser ut nu, angående treans bal, vill jag ha en enkel maxiklänning och fokusera mest på sminket. Tänkte på första klänning på andra raden, vacker men ganska enkel? eller hur :)

Har upptäckt märket Chi Chi London som har klänningar som passar perfekt till bal och fest. Om ni är ute efter balklänning tycker jag ni ska kika in det märket. Alla klänningar på tredje raden är från Chi Chi London :)

Gillar

Kommentarer

HELG!

Gillar hov1 lite för mycket känner jag <33

Hej på er!! denna vecka har varit så hektisk. Avklarat sammanlagt fyra nationella prov. Så det ska verkligen bli skönt med en långhelg.

Fyfan vilket jävla väder det är ute :( imorse ville jag inget annat än att ligga kvar i sängen. Dagar som dessa gör en deprimerad. Fick till och med ta på mig halsduk idag för det var så kallt. Sjukt att man behöver göra det vid denna tiden på året, eller så är det bara jag som fryser överdrivet mycket. Som tur ska värmen komma nästa vecka, men kommer inte ha förhoppningar då man aldrig kan lita på vädret i detta land.

Ha en bra fredag allesammans <3

Gillar

Kommentarer

Yoga workouts

Som ni säkert vet älskar jag att yoga och därför tänkte jag tipsa om dessa tre yoga workouts från xhit daily.

Xhit daily gör även andra workouts för ben, rumpa och abs som är grymma. Vem behöver gym när xhit daily finns!

Gillar

Kommentarer