showdag 1

Bjuder på denna, hihi..

Hej på er! hatar att jag inte har lika mycket tid till bloggen just nu. Men alltså det tar så mycket kraft från en att showa. Jag klagar inte för det är skit skoj men nackdelen är att man blir ganska sliten, det beror la också från person till person men jag blir det iallafall, då jag inte är så bra på att hantera stress. Idag körde vi tre föreställningar för skolor och imorgon kör vi ytterligare tre föreställningar för allmänheten :D

Känner mig så himla trött just nu o vill bara sova. Tänkte inte sova ännu dock utan först tänkte jag ta mig en kopp kaffe såhär på en fredagskväll. Ska upp ganska tidigt imorgon. Mer bilder från showen och en finare kostym utav mig kommer imon!

Gillar

Kommentarer

Dagens lista

Hejsan!! hoppas ni mår bra :) tänkte bara kika in och göra en snabb update!!

Dagens mående: mår bra!

Dagens outfit: svarta skinnbyxor & en vit topp.

Dagens smink: full face makeup. Måste säga att jag förändrat min ögonbrynsrutin. Köpte anastasias dip brow pomade i taupe och det är helt klart den bästa ögonbrynsprodukten jag testat!! kan göra ett inlägg om det :D

Dagens planer: ska på genrep inför vårshowen som börjar 16.00.

Dagens längtan: längtar till "premiären" av vårshowen på fredag :D

Gillar

Kommentarer

Överansträngd

Hej allihopa! Det var några dar sen jag uppdaterade..som rubriken lyder känner jag mig väldigt utmattad, överansträngd, stressad typ. Det pågår så mycket i min vardag just nu så min kropp hänger inte riktigt med. Det är mycket i skolan och mycket press inför vårshowen. Igår så hann jag bara vara hemma en halvtimme innan jag skulle på träningen. Fick slänga i mig mat och sedan springa till bussen. När jag kom hem från träningen så kände jag mig överdrivet trött och hängig så jag bestämde mig för att meditera en halvtimme, vilket faktiskt fick mig att känna mig avslappnare. Men då var klockan helt plötsligt nio och jag orkade inget mer än att gå och lägga mig. Alltså jag måste egentligen plugga men jag är för trött för det plus att jag inte har tid.

Imorse vaknade jag upp med 74 i puls vilket är överdrivet mkt för att vara vilopuls. Känner att det går över gränsen när man till och med ska vakna upp stressad också..Aa, som ni märker är jag ganska överansträngd just nu. Men jag vet ju iallafall vad det beror på så förhoppningsvis kommer jag i rutin igen nästa vecka.

Ville bara ge er en liten life update <3 denna veckan kommer det inte bli så mycket uppdatering :/

Gillar

Kommentarer