Update

Hejsan allihopa! Igår efter skolan satt jag med plugg hela eftermiddagen samt kvällen vilket inte ledde till någon uppdatering.

Det händer inte så mycket under dagarna då jag bara går i skolan, så jag har lixom inget speciellt att skriva om. Ska fixa några tidsinställda inlägg så att det kommer upp något annat än ett vanligt uppdaterings inlägg. Nu ska jag iallafall träna. Ska fokusera på benen idag. Vi hörs <3

Gillar

Kommentarer

diy hair mask

Du behöver:

Steg 1

Gör såhär:

1. Knäck två ägg i en bunke.

2. Häll i 4 msk olivolja, om du vill så kan du lägga i några droppar av någon annan valfri olja också.

3. Rör om.

4. Fördela hela äggblandningen i torrt hår. Täck sedan håret med en plastpåse och vänta i en timme innan du tvättar ur oljan. Jag tvättade endast ur det med schampo.

Nu kommer vi till steg två där du nu ska använda kokosolja. Efter att du duschat ur ''äggblandningen'' ur håret värmer du 2 msk kokosolja i en skål och därefter fördela & massera oljan i hela håret. Den ska vara flytande när du fördelar den i håret. Sedan ska du sova med kokosoljan över natten (täck håret med en plastpåse). Morgonen därpå tvättar du ur oljan som vanligt med schampo och balsam.

Jag fick tipset om denna hårmasken av denna youtube videon--> Här. Enligt denna personen ska håret växa på en dag om man gör denna hårmasken. Men det tror dock inte jag på att det gör. Jag själv upplevde att mitt hår kändes friskare och lenare. Idag luktar mitt hår så mycket kokos, älskar det!! Kolla på den videon om ni inte förstår mina förklaringar, haha. Men jag hoppas ändå att ni förstod :)

Gillar

Kommentarer

Sunday plans

Gjorde godaste bananpannkakorna för en stund sedan, då jag toppade dem med banan, vaniljsocker & ljus sirap! såså gott 😍

Godmorgon allihopa! jag vaknade så tidigt som klockan åtta. Gick upp och gjorde frukost som bestod av bananpannkakor och kaffe.

Idag måste jag:

- skriva på en inlämning.

- spray tana mig. Får se hur det går..brukar alltid misslyckas med det :/

- tvätta håret.

- fixa naglarna om jag orkar.

- gå till willys.

Söndagar betyder oftast ''ta hand om mig själv'' dagen för mig :) Ni får ha en bra söndag så hörs vi <3

Gillar

Kommentarer