Snapshots + 4 tips för att minska ångesten

Tips 1:

Rensa garderoben + hitta nya outfits- Att rensa garderoben och vika kläder som ligger huller om buller är nästan som att förnya mig själv. Får mycket mer struktur när jag har gjort det. Jag gillar också att hitta nya outfits som man kan matcha tillsammans. Man har så mycket kläder men inga outfits, är det inte sant?

Säljer denna fina tröjan på min shpock!! Heter Alice N på shpock.

Tips 2:

Ät ute eller laga mat hemma- Måste tipsa om sushi kaze i göteborg, godaste sushin i staden säger jag bara!! beställer alltid sushi med mayo sås på. Blir så mycket godare då! Varför inte laga mat hemma..i söndags gjorde jag pasta carbonara och behöver jag ens säga hur gott det var!?

Tips 3:

Träna intensivt- Träning är som vi vet det bästa mot att minska ångest. Men att träna intensivt tror jag är väldigt bra eftersom du får svettas ut dåliga energier plus att du tar i mer. Känslan efteråt ett intensivt träningspass är guldvärt!! mina tips på intensiva träningspass är gruppträningar som cardio walking, cykelpass, body pump. Intervaller är också bra som du kan göra själv på löpbandet eller utomhus!

Tipsar om denna lermasken som är hur bra som helst, funkar på alla hudtyper!

Tips 4:

Ta hand om dig själv- Gör ansiktsmask och ät något gott. Glöm inte dig själv!

Gillar

Kommentarer

Update

Hejsan allihopa! gud vad jag har saknat bloggen :( det känns så himla tomt utan den. Har pluggat non stop från söndag till igår då jag hade ett ganska stort psykologi prov idag. Det kändes bra men jag skulle egentligen behövt lite mer tid på mig. Hatar när man måste stressa igenom svaren :/ nu är jag äntligen fri från prov resten av veckan och även nästa vecka, utan det är bara någon inlämning som ska vara klar nästa vecka. Iallafall så tänker jag inte prata mer om skolan. Som ni förstår så blir det inte lika mycket uppdatering när jag har mycket i skolan.

Jag känner att mina bilder inte ''håller'' längre. Alltså att jag hela tiden tar bilder med blixt på grund av detta förbannade mörker haha. Blir så avis på andra bloggare som fotar jätte proffsiga bilder med världens bästa kvalite..vill också vara så duktig på att fota :(

vad händer i helgen då?

Jag ska tävla igen! denna gången i angered arena. Jag tävlar på söndag eftermiddag. Har ännu inte fått min tävlingsdräkt, så jag måste ringa till henne jag beställde den ifrån imorgon och fråga vad som händer egentligen. Det har gått 5 veckor nu lixom.

Gillar

Kommentarer

Desenio.se

Världens snyggaste och inspirerande mode posters!! desenio.se har 40 % rabatt på alla posters just nu. Det finns tavlor som passar alla stilar! klicka här för att komma till sidan

Gillar

Kommentarer

Igår & idag

Lyckad kväll igår :)

Hej babes! idag har jag och janna varit i allum där vi tog varsin latte på espresso house. Jag köpte även en ny foundation från märket revlon. Den ska tydligen vara en dupe för estee lauder. Återkommer med information om hur den är osv när jag testat den.

Jag åkte hem vid klockan tolv och sedan dess har jag bara suttit och pluggat. Men jag ska faktiskt ta en paus snart och ta en promenad till centrum och beställa sushi. Vi hörs <3

Gillar

Kommentarer