tror ni på law of attraction?

Som rubriken lyder så kommer detta inlägget handla om law of attraction och hur lagen påverkar oss människor.

Jag själv tycker att law of attraction är så otroligt fascinerande och det var inte alls längesedan jag fick reda på mer hur den funkar och vad det är. Jag tror verkligen på att det vi tänker attraherar vi, alltså att positivt tänkande gör så att vi attraherar positivitet in i vårt liv och om vi tänker mycket negativt så attraherar vi bara dåliga saker. T.ex oro drar till sig mer oro, stress drar till sig mer stress. Fokuserar du på sådant du inte vill ha är det de du attraherar. Har du redan allt du önskar så kommer du attrahera mer av det du önskar. Det du attraherar återspeglar sig av dina tankar och känslor och ger dig mer av detta.

Law of attraction är en livsstil och om man vill arbeta djupare med attraktionslagen kan man gå tillväga på olika sätt. Man kan göra det genom meditation, finns massor av bra law of attraction meditationer på youtube. Affirmationer är också ett bra verktyg att jobba med. Med affirmationer så berättar man nya sanningar gör sig själv genom ge sig själv nya ”signaler”. Vi behöver ofta få tyst på den inre rösten som sitter fast i gammalt och berättar ”sanningar” för oss som vi inte längre vill hålla fast genom att byta ut dessa röster mot nya.

Du behöver komma i kontakt med din inre röst, vad säger den till dig? Och vad vill du att den ska säga?

Vad attraherar inte det du önskar:

· Att inte se din delaktighet i det som sker

· Att man lägger ansvaret utanför sig själv

· Motstånd mot förändringar

· Martyrskap

· Bitterhet

· Att inte kunna släppa taget

Du kan alltså få allt du önskar om du bara tror såpass mycket på sig själv och du måste vara i rätt känsloläge m.m. Det är inte så lätt som man tror men attraktionslagen fungerar om man är villig att gå djupare i den!

Här kommer två grymma videos från en youtuber som kan allt om attraktionslagen!!

Gillar

Kommentarer

Happy halloween

Glad halloween allihopa! har varit på willys och köpt godis i massor. Godispåsen kostade runt 80 kr och vägde säkert mer än 1 kg :O men godiset är inte till oss utan vi köpte det till alla barn som kommer och knackar på ikväll. Så snälla och kreativa :) kan säga att det är sjukt svårt att motstå allt godis..

Gillar

Kommentarer

Monday morning

So cozy

Godmorgon babes! jag bokstavligen lever i denna tröjan 💗

Gillar

Kommentarer

Helgen

Heej mina babes!! tror inte jag har bloggat sedan fredagen..det blir så ibland när jag inte har tid. Men nu i veckan ska jag försöka få upp mer inlägg än vanligt :))

Min helg har varit bra. I lördags var jag hemma hos Janna och åt sushi och mot kvällen blev det dans. Skiit kuul!! Min morgon startade inte bra då jag vaknade med huvudvärk. Ville inte heller gå ner till köket och äta frukost eftersom byggarna var där. Istället tog jag och min lillasyster en promenad till mcdonalds och åt min ''frukost'' där. Det var huur länge sen som helst jag åt där..äter bara sushi nu för tiden :) gick även till allum idag och köpte lite nya behövande grejer, bland annat en super skön halsduk från gina 😍

Gillar

Kommentarer