Happy halloween

Glad halloween allihopa! har varit på willys och köpt godis i massor. Godispåsen kostade runt 80 kr och vägde säkert mer än 1 kg :O men godiset är inte till oss utan vi köpte det till alla barn som kommer och knackar på ikväll. Så snälla och kreativa :) kan säga att det är sjukt svårt att motstå allt godis..

Gillar

Kommentarer

Monday morning

So cozy

Godmorgon babes! jag bokstavligen lever i denna tröjan 💗

Gillar

Kommentarer

Helgen

Heej mina babes!! tror inte jag har bloggat sedan fredagen..det blir så ibland när jag inte har tid. Men nu i veckan ska jag försöka få upp mer inlägg än vanligt :))

Min helg har varit bra. I lördags var jag hemma hos Janna och åt sushi och mot kvällen blev det dans. Skiit kuul!! Min morgon startade inte bra då jag vaknade med huvudvärk. Ville inte heller gå ner till köket och äta frukost eftersom byggarna var där. Istället tog jag och min lillasyster en promenad till mcdonalds och åt min ''frukost'' där. Det var huur länge sen som helst jag åt där..äter bara sushi nu för tiden :) gick även till allum idag och köpte lite nya behövande grejer, bland annat en super skön halsduk från gina 😍

Gillar

Kommentarer