veckans schema

Det är ny vecka och nya möjligheter. Let's kick this week!!

Måndag: Fixat i hemmet, bloggat en del, fikat på espresso house och lagat mat.

Tisdag: Arbetsintervju 09:30, körlektion 12:25-13:15 och kanske möta upp kund från shpock efteråt. Träna på kvällen.

Onsdag: Jobba. Fota samarbete. Spa-kväll med ansiktsmask och meditation.

Torsdag: Jobba. Träna.

Fredag: Jobba. Laga asiatisk rätt till familjen och ha en chill kväll.

Lördag: Middag ute på stan med familjen. Sedan utgång med vänner! vi blir ett stort gäng vilket ska bli så kul :D

Söndag: Får se vad som händer denna söndag. :)

Gillar

Kommentarer

en magisk jul kampanj

Innehåller affiliate-länkar

Här / Här

Älskar klänningen och älskar allt med bootsen!!

Här.

Denna klänningen är min absoluta favorit från hela kampanjen! så lyxig och fin rygg.

Här / Här

Jag vet inte vad jag ska börja..jag har följt dessa tjejer så länge och blir så inspirerad och stolt över att dem har gjort nellys jul kampanj helt magisk, alla plagg är så fina och likaså de själva!

Gillar

Kommentarer

Tunt hår?

​Lider du också av tunt hår? lider kanske man inte ska säga men att man iallafall har tunt hår. Då har jag ett tips på ett kosttillskott för speciellt anpassat för dem som har tunt hår och vill få mer volym och tjockare hår. Det heter hair volume och man kan köpa det på hälsobutiken. Min kompis äter dessa och har gjort det ganska länge. Hon säger att dem är jätte bra och att man verkligen ser skillnad så jag tänkte nu ge dem en chans och äntligen ta tag på mitt tunna slitna hår! Jag har nyligen börjat äta dessa kosttillskott då jag tar en tablett om dagen tillsammans med måltid. Jag kommer självklart uppdatera er om hur mitt hår har blivit när det gått lite längre tid. Här kan ni köpa kosttillskottet.   

Gillar

Kommentarer

fullt upp

Just nu kan man säga att jag har väldigt fullt upp i vardagen. Jag försöker att uppdatera bloggen varje dag och det tycker jag att jag lyckas med, gör rätt så många tidsinställda inlägg också för jag har inte alltid tid att blogga efter skolan. Som idag till exempel så gick jag i skolan från halv tio till kvart över fyra och därefter var det bara att komma hem och slänga på sig träningskläderna samt äta och åka till träningen. Jag försöker att inte vara stressad men det blir ju lätt att man är det ändå fast man inte tänker på det. Var helt slut när jag kom hem, höll på att somna i bilen :/ Just nu har jag bäddat ner mig i sängen med en kopp te och ska snart sova. Är så jävla avensjuk på alla som är på justins konsert. Skulle vart en sjuk upplevelse att få uppleva hans musik irl 😍 

Gillar

Kommentarer

frukosttips!

Tänkte tipsa om lite kreativa frukostar som är super nyttiga dessutom! Här har jag gjort en smoothiebowl då jag mixade hallon, yoghurt, mjölk, banan och chiafrön. Toppade med hallon, banan och chiafrön. Älskar att äta/dricka smoothie till frukost, både energi och vitaminrikt!

Nu kommer vi till min favorit av alla frukostar. Nämligen chiapudding! super enkelt att göra och gott. Jag brukar göra min chiapudding innan jag ska sova så att det hinner att svälla under natten annars blir det ingen pudding. Först häller jag i choklad havre dryck i en skål. Man kan ta kokosmjölk också men jag rekommenderar havre mjölk istället då det är mycket godare. Sedan tar jag i tre matskedar chiafrön i skålen och rör runt. Och sen är det klart att ställa in i kylskåpet!

​Jag kan tänka mig att de flesta är ganska stressade på morgonen innan man ska till skolan. För att få i sig lite mer än bara yoghurt så kan man toppa det med hallon och musli m.m. Snabbt och vitaminrikt!

​Denna frukosten är nog den nyttigaste av alla. Gröt är så nyttigt och energirikt. Den blir ännu godare om man toppar med hallon och kokos! Det är så lätt att göra gröt också. Du tar 2.5 dl vatten i en kastrull, sedan tar du i 1 dl havre och rör om. Klart på 5 min! 

Gillar

Kommentarer