tror ni på law of attraction?

Som rubriken lyder så kommer detta inlägget handla om law of attraction och hur lagen påverkar oss människor.

Jag själv tycker att law of attraction är så otroligt fascinerande och det var inte alls längesedan jag fick reda på mer hur den funkar och vad det är. Jag tror verkligen på att det vi tänker attraherar vi, alltså att positivt tänkande gör så att vi attraherar positivitet in i vårt liv och om vi tänker mycket negativt så attraherar vi bara dåliga saker. T.ex oro drar till sig mer oro, stress drar till sig mer stress. Fokuserar du på sådant du inte vill ha är det de du attraherar. Har du redan allt du önskar så kommer du attrahera mer av det du önskar. Det du attraherar återspeglar sig av dina tankar och känslor och ger dig mer av detta.

Law of attraction är en livsstil och om man vill arbeta djupare med attraktionslagen kan man gå tillväga på olika sätt. Man kan göra det genom meditation, finns massor av bra law of attraction meditationer på youtube. Affirmationer är också ett bra verktyg att jobba med. Med affirmationer så berättar man nya sanningar gör sig själv genom ge sig själv nya ”signaler”. Vi behöver ofta få tyst på den inre rösten som sitter fast i gammalt och berättar ”sanningar” för oss som vi inte längre vill hålla fast genom att byta ut dessa röster mot nya.

Du behöver komma i kontakt med din inre röst, vad säger den till dig? Och vad vill du att den ska säga?

Vad attraherar inte det du önskar:

· Att inte se din delaktighet i det som sker

· Att man lägger ansvaret utanför sig själv

· Motstånd mot förändringar

· Martyrskap

· Bitterhet

· Att inte kunna släppa taget

Du kan alltså få allt du önskar om du bara tror såpass mycket på sig själv och du måste vara i rätt känsloläge m.m. Det är inte så lätt som man tror men attraktionslagen fungerar om man är villig att gå djupare i den!

Här kommer två grymma videos från en youtuber som kan allt om attraktionslagen!!

Gillar

Kommentarer

Sunday plans

Min outfit igår. Dessa klackar är livets klackar, från nelly.

Hej babes! Söndag idag och planen för idag är att övningsköra lite. Jag står för middagen idag och det blir pasta carbonara. Så taggad på att laga det, älskar att laga pastarätter! vi ska fira farsdag med prinsesstårta ikväll, min favorit som jag köpte till pappa och resten av familjen :D Nu ska jag bege mig till bilen..ha en fin söndag <3

Gillar

Kommentarer

shopping lördag

Hej babes! Idag har jag varit i stan hela dagen för mig själv och shoppat lite kläder, lyckades shoppa basics som aldrig har hänt i mina 19 år. Behöver mer basics i min garderob eftersom jag jobbar på en förskola. Hittade nästan allt på zara. Kan visa plaggen i ett annat inlägg :)

Har precis ätit sushi med ett glas rött till och kollat på dynasty, min favoritserie som har släppt en tredje säsong!! Älskar att hela min helg består av me time :D Imorgon är det fars dag och då ska jag och min syster överraska pappa med tre trisslotter och prinsesstårta :D

Hoppas ni har haft en bra lördag <3

Gillar

Kommentarer

Underbart

Underbart har vi det här!

Idag har vi varit vid havet och poolen. Så kommer typ alla dagar se ut förutom att vi ska göra någon utflykt någon dag :) nu har vi gjort iordning oss och ska snart äta middag. Det bästa med detta hotellet är nog maten. Så lyxigt och gott!! Sedan ska vi väl sätta oss vid någon restaurang och ta någon drink. Hoppas ni har det bra
💕

Gillar

Kommentarer

Kvällens outfit

Hej igen! Detta bar jag ikväll 👆🏼 Vi har haft en väldigt bra kväll i sa coma. Druckit drinkar och gått runt i affärer. Men nu ska jag äntligen sova så att man är utvilad till imon. Är så taggad på frukosten!!

Gillar

Kommentarer

Hello sa coma

Hej från värmen! Vi landade i Mallis halv tio på morgonen och kom till hotellet vid tolv tiden då vi skulle åka vidare till sa coma som ligger på Mallorcas östkust. Men asså fy vad jag är trött då :/ inte nog på att jag gick upp halv tre på natten så har jag inte sovit på två dygn. Vill egentligen bara gå upp på hotellrummet och sova men vill verkligen inte slösa bort tiden här! Får sova på solstolen ;)

Hotellet verkar väldigt bra och fräscht så som jag upplevt det hittills. Nu ska vi gå mot stranden och bada och sola så vi hörs
💕

Gillar

Kommentarer