Snapshots + 4 tips för att minska ångesten

Tips 1:

Rensa garderoben + hitta nya outfits- Att rensa garderoben och vika kläder som ligger huller om buller är nästan som att förnya mig själv. Får mycket mer struktur när jag har gjort det. Jag gillar också att hitta nya outfits som man kan matcha tillsammans. Man har så mycket kläder men inga outfits, är det inte sant?

Säljer denna fina tröjan på min shpock!! Heter Alice N på shpock.

Tips 2:

Ät ute eller laga mat hemma- Måste tipsa om sushi kaze i göteborg, godaste sushin i staden säger jag bara!! beställer alltid sushi med mayo sås på. Blir så mycket godare då! Varför inte laga mat hemma..i söndags gjorde jag pasta carbonara och behöver jag ens säga hur gott det var!?

Tips 3:

Träna intensivt- Träning är som vi vet det bästa mot att minska ångest. Men att träna intensivt tror jag är väldigt bra eftersom du får svettas ut dåliga energier plus att du tar i mer. Känslan efteråt ett intensivt träningspass är guldvärt!! mina tips på intensiva träningspass är gruppträningar som cardio walking, cykelpass, body pump. Intervaller är också bra som du kan göra själv på löpbandet eller utomhus!

Tipsar om denna lermasken som är hur bra som helst, funkar på alla hudtyper!

Tips 4:

Ta hand om dig själv- Gör ansiktsmask och ät något gott. Glöm inte dig själv!

Gillar

Kommentarer

Happy halloween

Glad halloween! Älskar att sminka mig till halloween, vad tycker ni om min katt sminkning då?

Gillar

Kommentarer

F R I D A Y

Hej på er alla! Har inte varit hemma på hela dagen idag utan jag har spenderat min tid i stan och i ishallen. Åkte in till stan med janna vid klockan ett och köpte ett par svarta miss Anna jeans på monsoon, kan visa jeansen i ett annat inlägg! Sedan gick vi och åt på Vapiano, vi har gått över från sushi till pasta nu, haha 😅 direkt efter stan åkte jag till ishallen och hade träning från halv fem till klockan sex :)

Nu ska jag äntligen kolla på ett nytt avsnitt av the vampire diaries, hörs❤️

Gillar

Kommentarer

Ootd

Polotröja- lager 157// kjol- Gina tricot// halsduk- glitter// skor- Johnny bulls//

Gillar

Kommentarer