Snapshots + 4 tips för att minska ångesten

Tips 1:

Rensa garderoben + hitta nya outfits- Att rensa garderoben och vika kläder som ligger huller om buller är nästan som att förnya mig själv. Får mycket mer struktur när jag har gjort det. Jag gillar också att hitta nya outfits som man kan matcha tillsammans. Man har så mycket kläder men inga outfits, är det inte sant?

Säljer denna fina tröjan på min shpock!! Heter Alice N på shpock.

Tips 2:

Ät ute eller laga mat hemma- Måste tipsa om sushi kaze i göteborg, godaste sushin i staden säger jag bara!! beställer alltid sushi med mayo sås på. Blir så mycket godare då! Varför inte laga mat hemma..i söndags gjorde jag pasta carbonara och behöver jag ens säga hur gott det var!?

Tips 3:

Träna intensivt- Träning är som vi vet det bästa mot att minska ångest. Men att träna intensivt tror jag är väldigt bra eftersom du får svettas ut dåliga energier plus att du tar i mer. Känslan efteråt ett intensivt träningspass är guldvärt!! mina tips på intensiva träningspass är gruppträningar som cardio walking, cykelpass, body pump. Intervaller är också bra som du kan göra själv på löpbandet eller utomhus!

Tipsar om denna lermasken som är hur bra som helst, funkar på alla hudtyper!

Tips 4:

Ta hand om dig själv- Gör ansiktsmask och ät något gott. Glöm inte dig själv!

Gillar

Kommentarer

S T U D Y

Hej!! Slutade 14.55 idag, onsdagar är den segaste dagen :/ måste ta tag i lite plugg, har prov på måndag nästa vecka. Har inte så mycket mer att skriva om så detta får bli en kort update 😘

Gillar

Kommentarer

Black and white

Tröja & kjol- Gina tricot

Hejhej! Slutade direkt efter spanska provet idag och snart ska jag iväg till konståkningen och ha TEST! 🙈 är såå nervös, hjälp mig 😖 wish me good luck 🙏🏻

Lyckan man får när man öppnar brevlådan så ser man paketet från Lyko! Är så taggad på att testa schampot ☺️

Gillar

Kommentarer

My top 3

​Zero- Chris Brown/ On my mind- Ellie Goulding​/ Infinity- One Direction/

Gillar

Kommentarer