Snapshots + 4 tips för att minska ångesten

Tips 1:

Rensa garderoben + hitta nya outfits- Att rensa garderoben och vika kläder som ligger huller om buller är nästan som att förnya mig själv. Får mycket mer struktur när jag har gjort det. Jag gillar också att hitta nya outfits som man kan matcha tillsammans. Man har så mycket kläder men inga outfits, är det inte sant?

Säljer denna fina tröjan på min shpock!! Heter Alice N på shpock.

Tips 2:

Ät ute eller laga mat hemma- Måste tipsa om sushi kaze i göteborg, godaste sushin i staden säger jag bara!! beställer alltid sushi med mayo sås på. Blir så mycket godare då! Varför inte laga mat hemma..i söndags gjorde jag pasta carbonara och behöver jag ens säga hur gott det var!?

Tips 3:

Träna intensivt- Träning är som vi vet det bästa mot att minska ångest. Men att träna intensivt tror jag är väldigt bra eftersom du får svettas ut dåliga energier plus att du tar i mer. Känslan efteråt ett intensivt träningspass är guldvärt!! mina tips på intensiva träningspass är gruppträningar som cardio walking, cykelpass, body pump. Intervaller är också bra som du kan göra själv på löpbandet eller utomhus!

Tipsar om denna lermasken som är hur bra som helst, funkar på alla hudtyper!

Tips 4:

Ta hand om dig själv- Gör ansiktsmask och ät något gott. Glöm inte dig själv!

Gillar

Kommentarer

Ellinor eller Feben?

Imorgon är det finalen i top model sverige, och då avgör det vem som vinner :D Feben och Ellinor har varit mina favoriter sen Top Model började, dem är båda otroligt fina tjejer så det går nästan inte att säga vem som kommer vinna.. men om jag måste säga vem som jag hoppas kommer vinna är det nog Ellinor :)) men vem tycker ni ska vinna? 

Elinor 

Ellinor
Feben

Gillar

Kommentarer

Tränat

Har precis tränat och nu stretchar jag :) tränade ben och magen idag 👍 efter skolan idag åkte jag och Maria in till stan, men jag köpte inget..
Nu är man ledig i fyra dagar!! :D så skönt!

Gillar

Kommentarer

Ut i solen

Är ute i solen igen☀️ sol är det bästa som finns ju! Måste få en grund färg innan jag åker till Spanien :) om solar så man blir hyfsat brun så minskar man att bränna sig utomlands, för utomlands är solen jätte stark och man bränner sig lätt, men om man är ganska brun innan man åker så bränner man sig inte lika mkt :)) men ha alltid solkräm på er ändå när ni åker på solresa! ;)

Gillar

Kommentarer