Snapshots + 4 tips för att minska ångesten

Tips 1:

Rensa garderoben + hitta nya outfits- Att rensa garderoben och vika kläder som ligger huller om buller är nästan som att förnya mig själv. Får mycket mer struktur när jag har gjort det. Jag gillar också att hitta nya outfits som man kan matcha tillsammans. Man har så mycket kläder men inga outfits, är det inte sant?

Säljer denna fina tröjan på min shpock!! Heter Alice N på shpock.

Tips 2:

Ät ute eller laga mat hemma- Måste tipsa om sushi kaze i göteborg, godaste sushin i staden säger jag bara!! beställer alltid sushi med mayo sås på. Blir så mycket godare då! Varför inte laga mat hemma..i söndags gjorde jag pasta carbonara och behöver jag ens säga hur gott det var!?

Tips 3:

Träna intensivt- Träning är som vi vet det bästa mot att minska ångest. Men att träna intensivt tror jag är väldigt bra eftersom du får svettas ut dåliga energier plus att du tar i mer. Känslan efteråt ett intensivt träningspass är guldvärt!! mina tips på intensiva träningspass är gruppträningar som cardio walking, cykelpass, body pump. Intervaller är också bra som du kan göra själv på löpbandet eller utomhus!

Tipsar om denna lermasken som är hur bra som helst, funkar på alla hudtyper!

Tips 4:

Ta hand om dig själv- Gör ansiktsmask och ät något gott. Glöm inte dig själv!

Gillar

Kommentarer

Kalas

Idag hade min kusin Alexandra vuxen kalas på landet :) vi åt dumle fluff tårta 👌❤🎂🍰 Hon fyllde 16 år!
(bild1)
(bild2)
(bild3)

Gillar

Kommentarer

Lysekil

Är på väg till min kusins land Lysekil. Ska vara där i tio dagar :D så ni vet har jag jätte dålig teckning där. Så jag kommer nog inte kunna blogga så mycket. Vi hörs ❤☀

Gillar

Kommentarer

Havet

Var vid havet idag. det var så skönt i vattnet där, svalkande 💙 man blir extra brun när man är vid havet också för solen drar åt sig salt vatten. ☀☀🌞

Gillar

Kommentarer