30 december

Jag och Evelina på SAK igår :) jag var inte beredd på den bilden haha.

Hej på er! igår var jag och E på sak men det var såå dött där, tror det beror på att alla laddar upp inför nyår. Det blev iallafall en tidig hemgång vilket också var väldigt skönt.

Idag har jag hunnit med ganska mycket. Som vanligt ställer jag larmet på halv tio men på något sätt så snoozar jag i en och en halv timme så jag steg upp ur sängen klockan 11. Anyways, vid klockan ett så drog jag till stan och skulle kolla på en sak. Nu är jag hemma och har precis avklarat ett cardio walking pass, sista träningspasset för året blev det :) Juste, är helblond igen (färgade håret igår), blev så nöjd!

Vad är planerna inför imorgon? Jag ska fira nyår i falkenberg med min bästis som jag inte träffat på mer än ett år. Jag tar tåget ner dit klockan 13.00 imorgon och sedan kommer jag fixa mig iordning hos henne, mot kvällen kommer jag följa med henne på en hemmafest. Det kommer bli så kul att äntligen träffa Nathalie då vi inte har setts sedan september förra året!

Hoppas ni är lika taggade som jag på nyårsafton! Vi hörs <3

Gillar

Kommentarer

nattah
nattah,
Sååå snygg
nouw.com/nattah

Instagram @alicenordgren

Instagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgren