20 intressanta frågor

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? Jag älskar alla dessa amerikanska namn. Det är speciellt två namn jag tycker är så fina, Grace och Celeste. Fastnade speciellt för Celeste när jag kollade på big little lies, Nicole kidman spelade hennes roll (en av mina favorit skådespelare).

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? Man vill ju såklart ha båda men om jag var tvungen att välja en så skulle det nog vara kärlek utan sex.

3. Har du bra självförtroende? Ja, det skulle jag säga att jag har. Det kan dock bli ännu bättre :)

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista? Just nu är det inget då jag har avklarat allt på min to do lista idag.

5. Beskriv ditt drömutseende. Kendall jenner har mitt drömutseende!!

6. Vad skulle du vilja heta om du föddes som det motsatta könet? Denna är svår..typ James, Jack, Andrew, återigen så gillar jag amerikanska namn.

7. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Nej tror inte det.

8. Varför har du just den profilbilden på Instagram? För att man ska kunna se vem jag är, haha vet inte.

9. Vad väljer du, Max eller McDonalds? Max alla dar i veckan!! vad skulle jag göra utan lyxshake.

10. Hur uppvaktar man dig? Blir typ ganska obekväm när det gäller uppvaktning. Men jag skulle bli glad om killen kom med sushi och så äter man tillsammans och bara chillar.

11. Har du rykten efter dig? Det hoppas jag inte. Tycker att personer som skapar rykten är såå töntiga och antagligen är dem så missnöjda med sig själva, om man utgår från de dåliga ryktena då.

12. Din absolut sämsta egenskap? Att jag typ tänker för mycket om saker och det gör att jag går runt och spänner mig hela tiden.

13. Din bästa egenskap? Mitt glada humör och driv inom mig.

14. Kan man vara vän med sitt ex? Såklart man kan vara, så länge det inte varit några bråk eller om någon varit otrogen tror jag att det blir enklare att vara vänner.

15. Har du kysst en kompis? Ja, det har väl typ alla gjort skulle jag tro.

16. Hade du kunnat ha distansförhållande? Ja, om jag känner mig rätt hade jag älskat att ha distansförhållande, eller iallafall inte haft något problem med det. Med tanke på att jag är en person som behöver vara själv och ha mitt eget space hade distans varit bra för mig. Att vara borta från sin partner under en lång tid och få längta tror jag är väldigt nyttigt för att hålla sitt förhållande till liv.

17. Hur lång är du? 1,70 cm.

18. En vacker person? Finns så många vackra människor i denna värld, men en som jag alltid tyckt är vacker är Candice Swanepoel.

19. Ett boktips? Älskar alla elsas mode böcker, gillar även big little lies.

20. Bäst just nu? Att jag har en väldigt lugn vecka.

Gillar

Kommentarer

Instagram @alicenordgren

Instagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgren