1 september 

Hej på er! Det är officiellt höst nu!? Räknar alltid 1 september som den första höstdagen. Jag är en väldigt långsint människa när det gäller att gå från sommar till höst så med det menar jag att det kommer ta ett tag för mig att komma in i höst auran. Jag älskar ju sommaren över hela mitt hjärta och skulle helst ha det hela året om..men man får se det positiva med hösten! Ska göra ett eget inlägg om mina bästa hösttips.

Min sommar har varit väldigt annorlunda i år jämfört med mina senaste somrar. Jag kom hem från Usa i maj och började söka jobb därefter, fick ett sommarvikariat från juni-augusti, så jag har inprincip bara jobbat hela sommaren. Jag är så tacksam att jag fick det sommarvikariatet på äldreboendet! Nu har mina studier startat igång i Karlstad och än så länge känns det bra. Jag bor i min studentlägenhet vilket är så mysigt, har vloggat här så det kommer upp på yt snart! Det är mycket att ta in gällande kursen nu i början men jag hoppas att jag kommer trivas. Det har varit så mycket flytt hit och dit under sommaren för mig, jag har pendlat mellan mamma och pappa och nu har jag flyttat hit till Karlstad, så jag hoppas verkligen att jag kan slå mig ner på ett ställe nu och inte behöva flytta igen. Jag vet ju inte vad som händer framöver, om jag inte gillar utbildningen då kan jag såklart inte vara kvar. Man ska alltid gå på sin magkänsla! Hur som helst. Just nu är det nollning som pågår och det är så kul! var lite skeptisk mot det i början men gud så roligt vi har. Har lärt känna många i min klass och alla är så öppna :D..Nu ska jag göra ett träningspass här hemma och senare ska vi träffas med klassen för nollningen!

Kommer sakna sommaroutfits..top från nelly, skjorta från gina och kjol från en butik i Santa Barbara. #nouwoutfit #bestofnouw

Gillar

Kommentarer