Som nämnt tidigare så kommer jag starta en ny blogg ! Bloggen kommer i samband med att jag snart åker till Biarritz och därför vill ha allt samlat därifrån på ett nytt ställe. Hoppas ni förstår och därför kollar in den nya bloggen! HÄR kan ni komma direkt till den eller skriva nouw.com/alicetatiana så ses vi där!

KRAM

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Under i princip hela Juli kommer jag vara i Biarritz, Frankrike. Jag kommer åka dit med två kompisar till mig, bo i värdfamilj och gå en franska kurs på förmiddagarna.

Under tiden i Frankrike kommer jag uppdatera ordentligt, men inte på den här bloggen. Funderar på en ny som kommer komma veckan innan Jag åker så i början av Juli. Sen kommer det gå över till en bättre uppdaterad blogg då den här varit rätt nere ett tag.

Anledningen till att jag inte kommer uppdatera under de första veckorna är att jag helt enkelt vill njuta av mitt sommarlov! För ja i förrgår fick jag sommarlov!
Mitt sommarlov började väldigt bra. Va med en massa från min skola på Djurgården och tog sedan en promenad med en kompis i stan innan jag åkte hem. Var väl hemma runt 4 så sov mycket och städa mitt rum, tog en promenad och sov ännu mer haha.

Kram

Likes

Comments

Haha stel..

Igår var jag som rubriken säger på sminkkurs!
Något som jag helt enkelt glömt att göra, men nu gjort. I födelsedagspresent fick jag ett presentkort på makeup store på 495kr vilket är summan som kursen kosta. Jag bokade i torsdags en kurs till igår(söndag) på Bromma blocks. Man kan välja om man vill boka en privat kurs eller en gruppkurs och jag valde privat. Kursen var 50 min och läraren eller vad man nu ska säga utgår vad som passar en själv bäst. Man får väldigt mycket tips och i slutet så får man välja produkter för då samma summa som kursen kosta (495kr). Jag valde att betala 110kr till för en till produkt, men det var riktigt bra!
Imorse hade jag dessutom tid över och passade på att testa en sminkning. Super kul verkligen och är verkligen nöjd!
Kram

Likes

Comments

Jag får ursäkta, men jag är så trött på alla val man måste göra. Gör man det ena får man inte göra det andra. Väljer man den ena får man inte dem andra. Varför måste man välja en av dem? Kan man inte bara ha lvar båda 2? Eller går det inte alls? Nej va jobbigt.

Likes

Comments

Igår efter att ha segat i sängen ett par timmar så drog jag mig in till stan frö att vara med Ella. Köpte en present till min bror som fyller år imorgon! Super nöjd:). Efteråt gick vi runt och kollade lite i affärer. Slutade med att jag köpte kjolarna på bilderna över haha. Den vita är från Zara och jag hade tänkt ha den på skolavslutningen. Kosta runt 300kr och va verkligen bra även för sommaren. Den andra mönstrade är från H&M och det var inte meningen att köpa en till kjol men den passa bra och kosta bara 100kr så då vart det värt det. Dessutom perfekt till Biarritz i sommar!
Sen åkte vi hem till Ella så vart jag där ett tag innan jag åkte hem. Påväg hem mötte jag några kompisar och följde med dem på en fest i närheten. Va verkligen kul för det var bra o kul människor!
Kom hem runt 3 och gick och la mig direkt. Vakna för någon timme sen och har bara legat i sängen sen dess. Vi hörs senare! Kram

Likes

Comments

1. Singel/upptagen? Är du kär?
Jag är singel
Ja det skulle jag säga

2.
Hört att du är på g med någon, vem?
Jag vet inte vad jag ska kalla det, men nej jag säger inte namnet på personen

3. Vad gör du när du tycker om någon/är intresserad?
Jag visar att jag tycker om personen. Har inget problem med att börja skriva med folk så det är ett vanligt sett för att sen kunna träffas:)

4. Hur är det mellan dig och ditt ex?
Det är inte toppen då vi nyligen har stängt av kontakten med varandra av privata skäl

5. Tror du på kärlek i första ögonkastet?
Nej men 2-3 kan va rimligt;)

6. Kan du tänka dig ett förhållande?
Ja det kan jag definitivt, men det måste ju kännas rätt

7. Vad är viktigast för dig i ett förhållande?
Tillit är absolut viktigast

8. Vad faller du för hos en kille?
Jag faller oftast för personligheten, hur han är, hur han tänker osv

9. Hur många gånger har du blivit sårad inom kärlek?
För många gånger

10. Vad tycker du om att bli tillsammans med sin bästavän? Bör man berätta det?
Jag har inget emot det så länge man vet vad det finns för konsekvenser av det. Har inte varit tillsammans med någon av mina bästa killkompisar, men har dock haft en som varit kär i mig och ja det slutade inte så bra.. Men det betyder inte att man inte bör prata om det för det bör man verkligen!

Ja det där va 10 frågor jag fått om kärlek under den senaste månaden här på bloggen!
Kram

Likes

Comments

Just nu bor det X antal människor i Stockholm. Varje dag använder den större delen av dessa människor tunnelbanan. Vart är vi på väg? Var har vi varit?
Tunnelbanan är en plats där saker händer hela tiden. Telefonsamtal och konversationer man kanske inte bör höra. Ett sms som får en person att bli chockad.
Tittar man bara ut genom fönstret missar man allt. Ja allt, allt som händer runtomkring. Just nu är jag glad att jag inte missade vad som hände på tunnelbanan.
Jag var på väg hem från en vän på Lidingö. Trött som jag var satte jag mig längst in i ett fyra-manna säte. Precis när jag skulle kolla ut genom fönstret som jag brukar, ser jag i ögonvrån 2 tjejer och en man stiga på. Bara någon sekund efter mig.
Eftersom de 3 stolarna runt omkring mig var lediga så sätter sig de såklart vid mig. Jag trodde de var ett sällskap, men nej jag hade fel.
Mannen försöker röra en av tjejerna och hon säger lägg av. Då han försöker igen så ställer sig hon och hennes vän upp för att visa ett riktigt nej. Men han gav inte upp. Han ställde sig upp och hon rörde sig runt i cirklar i utrymmet mellan 2 utgångar. Han gick efter. Precis när jag själv hade tänkt ställa mig upp och säga till så ställer sig en annan kvinna upp. Hon knackar på axeln och säger att han ska lägga av. Nu förstod alla i vagnen vad som hade hänt och mannen backar, tvekar på att sätta sig ner igen och kliver av vid nästa station istället. Där stod jag och titta på som alla andra.
Då går hon fram till mig och säger snällt åt mig att sätta mig. Hon säger att hon såg att jag tänkte göra något åt det, men att hon vid det tillfället kände att hon inte kunde låta det ske. Jag beundrade såklart vad hon gjort och så satt vi mitt emot varandra resten av vägen.
Redan vid nästa station kommer en ung tjej på tåget. Jag var i min egna värld och hon i hennes. Min var definitivt gladare än hennes för hennes kroppsspråk tydde på att något jobbigt hade hänt. Kvinnan som tidigare sagt åt mannen la såklart också märke till att tjejen bredvid mig såg så ledsen ut. Då räcker hon ut handen och frågar hur det är. Hon svarar att hon är okej även fasta det var raka motsatsen. Kvinnan backade undan och lät det vara för precis som jag hade hon förstått att det var inget tjejen ville prata om.
En station efter det gick reste sig kvinnan, log och gick ut.
Ibland undrar jag hur folk tänker. Vi var runt 40 st som såg händelserna, men ändå var det ingen annan som såg dessa människor på det sättet som hon gjorde. Hon såg dem.
Jag önska jag gjort något, vågat lite till för jag är ju som de andra 40 personerna. Jag ställde mig upp, det kanske vart ett steg längre, men överlag så nej jag gjorde inget.

Likes

Comments

Crazy - Gnarls Barkley

Idag har vi bara 1 lektion och sen slutar jag 11:05! Underbart!
Efter det ska jag sitta kvar i skolan och plugga innan vi ska sjunga med kören på 3:ornas mösspåtagning. Känns så trist att de ska sluta!
Efteråt ska jag va med Linnea och Kanske Eira för att sen va med Julia. Haha får se hur jag löser detta hehe.
Nu är jag iallafall på väg till skolan och har inte så mycket att göra direkt. Vi hörs!
Kram

Likes

Comments