Varför inte spendera sin fredags kväll med att först göra lite yoga och sedan dansa? Har två spel på mitt Wii! Det ena är då yoga och sedan Just Dance! Sjuuukt roligt är det alltså, men fyfan vad jag dansar dåligt!
Oscar och jag dansade det för ett par veckor sedan och han var en miljon gånger värre ;) haha en stel hockeyspelare?! Haha älskling då
Nu skall jag dansa vidare med mitt liv, puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

För någon vecka sen så fick jag en kommentar av en tjej och hon ville att jag skulle skriva '10 saker som ni inte visste om mig. Så jag tänkte skriva detta nu!

1. Det bästa jag vet är överaskningar!'!

2. När jag var liten så somnade jag otroligt fort! Tex att jag somnade medans jag åt så jag hamnade med hela ansiktet i maten.

3. Jag älskar att umgås med min pappa och hans jobb! Alla är som en stor familj.

4. Jag är rädd att jag inte är tillräcklig.

5. För ett år sedan så fick vi inbrott hemma, och efter det har jag alltid gått runt huset och sett så det inte har hänt någonting.

6. Jag tycker det är jobbigt köpa jeans, hittar sällan några jag tycker om och som sitter bra!

7. Jag har aldrig åkt Balder på Liseberg! (Är väldigt höjdrädd, kan knappt ha mina natur lektioner för att dem är på tredje våningen!!)

8. Jag kan inte göra en armhävning på tå..  

9. Jag har en otrolig scenskräck.

10. Jag trodde inte det skulle ta 40 min att komma på 10 saker om mig!! 

 

Likes

Comments

Har precis kommit hem från att ha varit hos min älskade Meja som fyller hela 4 år idag! Hon är fick sina två presenter, prinsess lego och en prinsess krona! Kan det bli mycket bättre till en prinsess galen tjej?

Likes

Comments

Hej finisar. Sitter och pluggar just nu på min naturkunskap som jag skall lämna in nu innan jag åker hemifrån om 1 timma. Har hållt på att plugga på det sen igår men snart är jag färdig!! Om 1 timma skall jag och mamma åka och hämta upp Oscar och sedan skall vi sedan och hämta upp oscar innan vi skall ner till Onsala och fira min älskade kusin som fyller år! Blev extra glad när Oscar kunde följa med så denna kvällen mera en bra! Måste verkligen plugga vidare nu så jag hinner att bli klar, pussLikes

Comments

Godmorgon folket, brukar vanligtvis börja halv 11 på måndagar men idag hade jag sång lektion 08.25 så det blev upp tidigt! Lektionen var faktiskt sjukt rolig idag! Fick veta att jag, elise och malin skall sjunga en trio tillsammans! Två underbara jul låtar, Winter wonderland och En stjärna lyser så klar! Älskar verkligen dem låtarna och det gör allt så mycket bättre att jag skall få sjunga dem med Elise och Malin!!
Har nu håltimma i 1 och en halv timma så skall sitta och plugga noter, så fruktansvärt tråkigt men man måste göra det! Puss och kram


Likes

Comments

Åker iväg nu till Danmark och firar ett underbart år tillsammans!!

Likes

Comments

Var ju på bio igår kväll och kollade på världens bästa följ film och det var Taken 2. Seriöst, alla Som inte har sett den MÅSTE se den! Bästa filmen någonsin!
Ligger nu i sängen och myser med min älskling och håller på att kolla på Taken 1. Myser och bara tar det lugnt innan jag skall göra middag! Kram


Likes

Comments

Fick en tår i ögat för att Oscar inte kunde följa med mig i helgen till några vänner som bor ett tag härifrån. Han spelar hockey som några visste och han har mycket träningar och också matcher. Jag älskar verkligen att han håller på med någonting han älskar att göra, men ibland vill man bara att hockey skall försvinna!
Jag försöker verkligen vara så bra och stöttande flickvän och alltid göra det rätta men ibland så blir det för mycket, som vem som helst kan känna.
Vill bara ha han här och ge han en stor kyss men det får vänta tills nästa vecka <3
Jag älskar dig Oscar, och jag kommer alltid att finnas för dig!

Likes

Comments