VECKANS TRÄNING

MÅNDAG : BEN & RUMPA / PW

Ett bra pass, med bra kontakt. Körde böj, frontböj, utfallssteg, marklyft, raka marklyft osv. Tyckte ändå att det gick hyfsat bra! Blev även en snabbis på bandet efteråt, samt en promenad senare under kvällen!

TISDAG : RYGG / PW

Även här ett bra pass, väldigt fort (men) bra pass! Kändes som att jag körde igenom passet jättefort, men tog mig ändå drygt 1,5 h. Supersetade samt dropsetade alla övningar, dels chins, pull-down, lastdrag, stångrodd med mera! Även här en promenad under kvällen!

ONSDAG : BRÖST & TRICEPS / PW

Tyckte att även det här passet gick jättefort, men tog i princip lika lång tid som tisdagens pass. Generellt tycker jag verkligen att tiden går väldigt fort, kanske beror på det också! Menmen, passet gick bra den här gången också. Tråkigt inlägg haha... Bänkade, körde hantelpress, axelpress och så vidare. Blev en promenad på kvällen!

TORSDAG : BEN & RUMPA / PW

Hade dåligt med energi, men ändå på topp i knopp och det resulterade med ett otroligt bra pass! Fett glad att det gått så pass bra som det har gjort för mig den här veckan! Körde 5x5 i både böj och sumomark på hyfsat tungt, kändes efteråt. Blev även den här kvällen en promenad innan läggdags :P Så skönt nu när det är varmt om kvällarna!

FREDAG & LÖRDAG : VILODAG

SÖNDAG : ÖVERKROPP / PW

Bakis dag två (hehe) blev ändå ett förvånansvärt bra pass! Körde lägre vikter, högreps och så många set jag pallade med. Det vill säga bra kontakt som resulterade bra pass, så jag är nöjd! Trots lite seg efter fest och alkohol två dagar i rad med alldeles för lite sömn. Avslutade med 30 minuter promenad på bandet :-p <3

<3

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Du är grym!! ❣️
nouw.com/emmaakarlegrund
tildajuujarvi
tildajuujarvi,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså HEJA DIG!! Så himla grym ju <33
nouw.com/matildaberlin
Pia Widlund,
Snygga armar du har fått!
www.piaw.se
Nanathalie
Nanathalie,
💪🏼🙌🏼
nouw.com/nanathalie