VECKANS TRÄNING

MÅNDAG : ARMAR & AXLAR / MAGE

Gick helt okej, var inte supertaggad. Men tog mig igenom passet iallafall, ökade med lite vikter utöver det vanliga! Körde 21:an för biceps och alltså AJ, den här bränner som fasen. Testa om du aldrig provat! Kommentar gärna om du undrar vad det är :P Efter passet körde jag lite magövningar, var ett tag sedan sist!

TISDAG : BRÖST & RYGG

Hade helst velat köra ben, men körde det i söndags dvs endast en vilodag och hade även träningsvärk, så ben fick vänta en dag till. Bröst och rygg i all ära, gick bra. Inte något speciellt med passet :-P Inget som stack ut över det vanliga vill säga.

ONSDAG : BEN & RUMPA

Passet började inte så jättebra då ALLA "mina" maskiner och övningar som jag skulle köra triset med var upptagna. Hatar när det händer :-) Men när jag äntligen kunde köra så flöt det på och jag blev inte lika trött som jag brukar bli, så styrkan har väl ändå gett sig! Efter blev det 10 minuter i trappen, som alltid!

TORSDAG : VILODAG

Fruktansvärt ont i ländrygg och strålaningar från muskelfästena mellan lår och mage, samt rumpa och rygg. Blev därför en välbehövlig vilodag hemma.

FREDAG : BRÖST & RYGG

Vilodag var behövligt för fasen så bra det här passet gick! Jag ökade med vikter i princip hälften av övningarna, alltid lika kul att tycka att vikter är för lätta allt eftersom! Hade bra med energi och styrka, va riktigt taggad på passet och det resulterade ett superbra pass!

LÖRDAG : BEN & RUMPA

Även det här passet gick bra, kändes dock inte bra till en början trots att jag tog 70 kg i böjen 4x4 i triset. Trots det kände jag mig fett svag, men det blev bättre ju längre tiden gick och jag kände mig starkare mot slutet! Körde 5 kg tyngre i marklyften, kändes jättebra! Tror att jag ska satsa på att köra "massa" pb nästa vecka då jag verkligen har styrkan. Efter benpasset tog jag mig an trappmaskinen. Körde den här gången bara 5 minuter, MEN på level 15. Skämtar inte när jag säger att jag hade blodsmak i munnen. Det var galet jobbigt de sista tio sekunderna!

SÖNDAG : CARDIO

Avslutade veckan med en timmes pw på bandet! 

<3

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
OMG vad grym du är fining <33
nouw.com/matildaberlin
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Pia Widlund,
21:an? Berätta
www.piaw.se