SMARTPHOTO

I samarbete med Smartphoto. Tjena, godmorgon! Hoppas att allt är bra med er och att ni hade en bra vecka soo far! Min har gått upp och ned, mestadels ner men jag jobbar på det <3 Men det är inte vad jag pratar om idag, jag tänkte nämligen dela med mig av lite grejer från så kallade Smartphoto! På Smartphotos hemsida kan du göra massa kul utav dina bilder, allt från fotoalmanackor, klädesplagg med tryck, presenter i form av muggar och dylikt, även ett mobilskal till din mobil! Ni förstår nog att Smartphoto erbjuder många olika möjligheter som du kan göra med dina bilder, och skapa minnen!

När det kommer till tavlor är jag väldigt fäst vid canvas tavlor, vet inte varför men jag tycker att det är väldigt snyggt! Det ger på något sätt lite mer djup i tavlan och syns mer än en “vanlig” tavla. Tycker jag! Hos Smartphoto visar de olika sätt du kan göra med canvas, hur du kan styla det i ditt hem. T.ex. tre avlånga bredvid varandra, eller fyra stycken som i ett collage. Väldigt snyggt, tycker jag! Du kan även få din canvas inramad!

En annan grej jag fick upp ögat för när jag kollade igenom Smartphotos hemsida var att en kan göra en egen bok, MyNameBook. Dessa böcker är för barn, perfekta att ge bort vid dop, födelsedagar eller namngivningar. En personlig och fin grej att ge som gåva. Du får t.ex. välja eget omslag bland några alternativ samt skriva en personlig liten text på max 600 ord samt välja om omslaget skall vara hårt eller mjukt. Tycker att ni kan kolla in deras hemsida för att få en större bild av vad de erbjuder, mer än bara barnböcker! :-*

A M

<3

Gillar

Kommentarer

Pia Widlund,
Så fina tavlor, ska gå in och titta.
www.piaw.se