MORSDAGSPRESENTER

Inlägget är i samarbete med Livehome.se. Hej på er! Jag har verkligen fullt upp om dagarna, det är sista spurten nu i sista året på gymnasiet, mina sista inlämningar i alla ämnen, examinationer och prov. Tror ni förstår att det finns en del nu i slutet att göra BRA, för att lyckas få en examen! Därav min dåliga uppdatering här på bloggen. Men som jag alltid gör snackar jag om annat, än vad det jag ska skriva om i dagens inlägg. Tänkte nämligen tipsa er om morsdagspresenter!! Det är inte alls länge tills 26/5, faktiskt nästa söndag! Jag tycker personligen att detta är en dag vi borde fira extremt mycket, med massa presenter, blommor, musik och god matt! Och som sagt närmar sig morsdag, med STORA steg! Som nämnt är inlägget i samarbete med Livehome, som erbjuder alla olika typer av produkter som kan passa utmärkt som present till din fina mor!

På Livehome.se hittar du ekologiska produkter för hela hemmet inom städning och tvätt, kanonpresent om du frågar mig! För min mamma (konstigt nog) älskar att städa haha! :P Deras hemsida här även ett brett utbud av fina doftljus samt ekologiska doftpinnar, och inte nog med det har de kuddfodral, tvättmedel och massa mer! Det jag kommer tipsa er lite extra om idag är Livehomes doftolja, doftlampolja och aroma diffuser! Aroma diffuser har en äggliknande form, som ger hemmet en uppfriskande doft och som samtidigt är en vacker inredningsdetalj i hyllan eller på bordet! Har även en praktisk och inspirerande LED-ljusfunktion som kan ställas in i olika färger och även anpassas till en viss doft! Du kan växla mellan 7 skiftande färgnyanser, eller ha den i en färg eller utan! Denna aroma diffus är verkligen något jag vill ha i min nästa lya! Eller kanske att jag köper en till mamma i morsdagspresent. Så bra!

Doftlampor jag berättade om är också en så himla bra present att ge bort! Det är inte bara en lampa som ska lukta gott, utan deras värme lockar till sig och oxiderar alla bakterier och illaluktande partiklar som finns i luften. Värmen gör att molekylerna inte kan uppstå igen och lukten håller sig borta. Samtidigt som lampan gör detta sprider sig den önskade parfymdoften behagligt I rummet utan att vara en för stark doft! När lampan har använts i 20 minuter kommer luften vara härligt ren och parfymerad i flera timmar. Dessa två produkter vill jag verkligen tipsa er om, dessa finns hos Livehome!

A M

<3

Gillar

Kommentarer

Pia Widlund,
Fina saker, bra förslag!! Ha en fin vecka.
www.piaw.se