KÖRKORTSTEORI

Inlägget är i samarbete med Körkortskolan. Hej på er! Måndagmorgon och jag har sportlov? Sista sportlovet! Så idag tar jag en dag åt att ägna tid på bloggen och skriva inlägg till er <3 Tänkte först och främst tipsa er om en av Sveriges ledande aktörer inom onlineutbildning för körkort. Där ni bland annat kan finna körkortsfrågor online med både videolektioner och möjlighet att öva på flera språk utöver det svenska

Körkortsskolan erbjuder dig gratis teoriprov som du kan göra på både dator och mobil! De har tillsammans med erfarna trafiklärare skapat den här tjänsten för oss som ska ta körkort. Jag är 19 år fyllda och har inte tagit körkort än, jag tycker inte att det ska behöva vara någon stress bara för att en fyller 18 och MÅSTE ta körkort på en gång. Det är det ingen som säger. Men givetvis förstår jag att det är skönt att ha det på en gång och med ett körkort ger det en oändligt mycket möjligheter till att göra saker. Jag ska själv skaffa mig ett konto på Körkortskolan, det tar inte mycket mer än några sekunder och sedan är det bara att köra! :-)

Personligen tycker jag att det är väldigt smidigt att de har en app som en kan plugga på, det enda som behövs är internetanslutning. Och en mobil givetvis, samt ett inlogg! Detta ger dig möjligheten att plugga på lite när som helst, vilket jag tror att en vinner på i längden. Lite övning varje dag ger dig färdigheter! Kunskapen ni lär er är till 100% rätt saker, i och med att Körkortskolan är en tjänst av Svea Trafikutbildning, samt att de följer Transportstyrelsens kursplan. Så kunskapen ni tar till er är säkra källor. Gör som jag och skaffa ett konto idag, och du kommer ha ett körkort inom nolltid! :)

A M


<3

Gillar

Kommentarer