KONTORSHOTELL I STOCKHOLM

Inlägget är i samarbete med Hagalunds Kontorshotell. Godmorgon vänner, hoppas att allt är kanon med er! Jag känner att det här kommer bli en bra dag, har haft det lite jobbigt de senaste dagarna men nu är jag på banan igen (hoppas jag). Tänkte att jag skriver det i ett separat inlägg för i det här inlägget ska jag tipsa om ett flexibelt kontorshotell i Stockholm!!

Det är en kontorsplats med bra och inspirerande miljö, som passar de flesta > som företagare, kreatör och entreprenör! De trycker mycket på att en kontorsplats handlar mycket mer om att vara på en plats där en bara är på för att arbeta. Idag finns det företag som har evenemang för att få företag att träffas och bygga upp ett nätverk. Fördelen med kontorshotellet och den stora skillnaden är att flexibiliteten och människorna du sitter tillsammans med är faktorerna, hos dem får ni ett nätverk och kontor på samma gång! De erbjuder er full service till marknadens bästa hyror!! Det låter ju mer än magiskt. När jag bor i Stockholm och driver mitt egna SKA jag utan tvekan ha en plats på detta kontorshotell!

På deras hemsida kan ni läsa om deras kontor, t.ex. priserna för de olika rummen som finns. Hyrorna är lite olika beroende på hur mycket kvadrat du behöver. Ni kan även ta del av vad som ingår när ni hyr ett rum på kontorshotellet. De som är riktigt bra med att hyra arbetsplats på ett kontorshotell är att ALLT ingår och du har inte någon längre uppsägningstid. Som jag har nämnt några gånger tidigare är det verkligen flexibelt och hur enkelt som helst, verkligen smidigt! Och som även nämnt är det olika storlekar på rummen, så när ditt företag växer är det bara att hyra ett större rum! Och självklart är målet att växa, så det är redan att spana in på vilket rum du vill ha när du har nått dina mål! ;-)

Innan ni tar er vidare längre ner på min blogg och tar del av mina andra inlägg vill jag gärna att ni klickar in och kolla på kontorshotell I Stockholm! <<< *klick*

A M

<3

Gillar

Kommentarer