HEDRA NÅGON MED PRIS

Inlägget är i samarbete med Prishuset. Hej, hoppas att allt är bra med er. Med mig är det toppen, lite småtrött men det rullar på iallafall! :) Idag tänkte jag skriva lite om pokaler och medaljer från Prishuset. De har ett stort och varierat utbud, från budgetpriser till mycket exklusiva idrottspriser och hederspriser som de graverar i deras egen gravyrverkstad, med diamant och laser på de flesta material och former!

Deras hederspriser som jag tipsar er om finns i silver, kristall eller akryl, allt från lite enklare varianter till mer påkostade priser! Finns även företagsawards att beställa. Tycker att priser är en rolig grej, att faktiskt dela ut och hedra någon när den har gjort bra ifrån sig och förtjänat att bli extra sedd och hedrad! Det behöver inte alltid vara det mest påkostade, det räcker med att dela ut ett pris som finns under “Hederspriser Ekonomi”, där finner ni hederspriser som kostar från 49 kr och uppåt. Kostnaden kan variera beroende på gravyr! Min favorit är den som liknar en “Oscars”, givetvis för att den dels har en marmorsockel. Jag har ju verkligen öga för marmor, finns en hel del av det i min lägenhet hihi…

Innan jag avrundar inlägget så vill jag rekommendera er att de faktiskt har fysiska butiker utöver deras näthandel. Det finns en butik på Kungsholmen, Hantverkargatan 79 samt en butik i Täby, Hägernäs Propellervägen 12. Så om ni är intresserade av att kika på något speciellt pris eller veta mer än det står på deras hemsida kan ni ta er till någon av dessa butiker och ta reda på det ni undrar över!

Även om ni inte är ute efter ett pokaler, priser eller medaljer kan det vara bra att komma ihåg Prishuset till framtida skeden! Så med det sagt uppmanar jag er till att kika in Prishuset och kollar vad de har för idrottspriser, medaljer och pokaler! Nedan ser ni tre olika varianter <3 Ha det bäst!

A M

<3

Gillar

Kommentarer