GO HARD OR GO HOME

Inlägget är i samarbete med GHOGH. Hej på er! Hur underbart är det inte med lördag? Och sol för den delen? Jag sitter nyvaken i köket och äter min fruktansvärt goda gröt med hallon och jordnötssmör! <3 <3 Så gott! Och snart bär det av till gymmet för att träffa min pt. Träning har faktiskt mycket med dagens inlägg att göra! Som ni läste är inlägget i samarbete med GHOGH, vilket står för Go Hard Or Go Home! Och det är väl precis så det ska vara när en är på gymmet? Eller tränar överlag! Helt enkelt en bra inställning som en kan använda egentligen till precis allt här i livet! Jag går i princip alltid med denna inställningen när jag tar mig till gymmet. Ska det vara ska det vara, brukar jag tänka! ;-)

GHOGH är en hemsida som säljer träningskläder, gympåsar och kepsar som passar perfekt till gymmet eller träningen. Jag tycker verkligen deras träningsplagg för “kvinnor” är riktigt snygga! Är väldigt sugen på deras cropped hoodie, galet snygg! Träningskläder för mig är väldigt viktigt, då jag känner att jag kan prestera mycket bättre när jag är bekväm med kläderna jag bär. Om jag kommer till gymmet och känner att byxorna sitter konstigt eller att tröjan stör mig när jag utför någon övning, då blir mina träningspass dåliga! Och det slutar med att jag går från gymmet sur, haha… Låter kanske lite knasigt, men så är det och jag vet att många där ute kan känna igen sig! Träningskläder är helt enkelt bara superviktigt!

Det finns även träningskläder för “män”, bland annat fräscha och stilrena t-shirts i enkla färger. Hade jag klätt mig i herrkläder hade jag utan tvekan köpt hem ett par av dessa tröjor! Jag tycker verkligen att alla ni där ute ska kika in på GHOGH’s hemsida och se vad de har att erbjuda. Kläderna ligger även på ett bra pris, om en är ute efter att vara ekonomisk! Vet att många andra träningskläder är dyra, och det blir inte så jättebilligt i längden. Stort plus till GHOGH i det här fallet! Hoppas ni kollar in på deras hemsida och hittar något som passar er, nedan ser ni lite inspiration till vad ni kan hitta!

A M


<3

Gillar

Kommentarer