FRÅGOR OM TRÄNING

I och med att träningen är en stor del i mitt liv tyckte jag att frågor om träning också passar in i min idé om att dela med mig om vem jag är. Nedan är några slumpmässiga frågor som jag har hittat på andra sidor om just tränings relaterade saker, har ni egna frågor är det bara att ställa!

A M

1. Vilket är ditt favoritmärke att handla träningskläder ifrån?

Det är verkligen en svår fråga... Jag gillar att variera med olika märken, jag tycker till exempel att Nike är bäst på skor och sköna linnen. Medan jag tycker om tights från Better Bodies osv.

2. Du har ditt gym hemma, på en begränsad platsyta. Vilka fem redskap/övriga saker måste finnas med?

Om jag ska utesluta maskiner som löpband etc så vill jag gärna att mitt hemma gym ska ha booty band, viktplattor i olika tyngder, stepbräda, hopprep och skivstång haha!

3. Bara träna utomhus eller bara träna inomhus?

Det är ju underbart att springa och köra intervaller utomhus, men samtidigt kan det lika väl göras inne... Jag måste säga inomhus på den här frågan, även om jag älskar naturen!

4. Korta och intensiva pass, eller långa och behagliga pass?

Får man säga långa och intensiva pass? Jag gillar att ta min tid och gå igenom det jag vill utan att ha några tider att passa, det är då jag känner att mina pass blir som bäst!

5. Vilket är ditt bästa träningsminne?

Jättesvår fråga... Tycker det är extremt kul att springa när jag är utomlands och gymma på hotell, har även gjort yoga med havsutsikt som var helt fantastiskt! Kan nog inte svara vilket mitt bästa träningsminne är... Däremot tror jag att det programmet jag kör just nu kommer bli ett bra minne, i och med att det går så grymt bra och är superkul!

6. Vad äter du helst före och efter ett träningspass?

Före äter jag helst ingenting, om det inte är två timmar innan. Om det ska vara något före är det isåfall en bar för lite energi, men föredrar drycker! Efter träning vill jag äta ägg, keso, massa frukt, nötter eller havregrynsgröt och jordnötssmör. Då är jag i mitt esse! <3

7. Tränar du med musik eller utan?

MED MUSIK!

8. Bara träna överkropp eller bara träna underkropp?

I slutet av 2017 fick jag ENDAST träna överkropp pga hopparknä, fruktansvärt jobbigt att inte träna underkropp under en sån lång period... Så nu när jag är bättre ser jag verkligen fram emot underkropp, så för tillfället säger jag BARA träna underkropp! <3

9. Var finner du inspiration till din träning?

Jag har faktiskt gjort ett inlägg om min motivation och inspiration etc för några dagar sedan. Kika in på det inlägget HÄR!

10. Föredrar du styrka eller kondition?

Det är faktiskt också en väldigt svår fråga, jag älskar ju verkligen att träna styrka men samtidigt är cardio en av mina favvisar också!!

11. Hur ofta och hur länge tränar du varje vecka?

Jag försöker att ha en vilodag i veckan, och under de dagarna jag tränar kan det vara upp till max tre pass, men oftast ett. Tiden på passen varierar hela tiden, ibland blir det snabbare pass runt timmen, men ibland upp mot 3!

<3

Gillar

Kommentarer

Pia Widlund,
Kul och intressant inlägg!
www.piaw.se
Emmamehrali
Emmamehrali,
johnssons
johnssons,
intressant inlägg<3
nouw.com/johnssons
rebeckagustavsson
rebeckagustavsson,
Fin blogg du har! Är också ett fan av träning, mår såå bra av det😊 Och musik är ju ett måste när man tränar, for sure!!
nouw.com/rebeckagustavsson
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Så himla grym Q&A! 😃
nouw.com/cassandraharaldsson
kristinis
kristinis,
Vilken härlig blogg, kika gärna in hos mig och följ min blogg om du finner den intressant Kram.
nouw.com/kristinis