CATERBEE

Inlägget är i samarbete med Caterbee. Hej <3 Hur härligt med fredag? Och hur härligt med sol och att jag snart är påväg till flygplatsen för en weekend i storstaden? Underbart! Ännu en vecka genomförd i skolan och det är inte många kvar innan studentveckan är kommen. Tänkte innan jag beger mig mot flyget tipsa er om Caterbeen, en tjänst som erbjuder mat/catering till kontoret och arbetsplatsen. Ni har möjlighet att välja mellan, fika, tårtor, plockmat, drinkar, lunch, bufféer, grillat, foodtrucks och frukostpaket. You name it! Ni hör ju vilket stort utbud ni har att välja mellan. Massa gott! På ett smidigt sätt! Perfekt att besälla Caterbee för catering när ni har lunch med kollegorna, eller till personalmötena, kick-offs, event, fikastund? Fungerar till det mesta!

De erbjuder sig med utkörning till företag i hela Stockholms län, då de har samlat Stockholms bästa catering på ett och samma ställe. Deras syfte är att göra det enkelt för deras målgrupp att kunna beställa catering. Det jag älskar med Caterbee är att deras bufféer har ett enormt utbud, allt från husmanskost, libanesiskt, hälsofrukt, raw-fika, nygräddade bullar med mera, massa god fika! Men bästa av allt är vegetarisk catering, vilket det inte finns så mycket av för övrigt i landet. Har själv haft svårt med det nu när jag har letat efter catering till min studentskiva. Då jag själv inte äter kött och har många gäster som till och med är veganer. Hade jag bott i Stockholm hade jag utan tvekan beställt från Caterbee!!

Bor ni i Stockholm eller i närheten så rekommenderar jag er verkligen till att testa deras catering. Den passar för alla och går att anpassa efter allergier, specialkost med mera. Tycker att ni åtminstone ska ta och kolla in deras hemsida, uppmanar er att klicka vidare på > Catering Stockholm.

A M

<3

Gillar

Kommentarer

Pi Widlund,
Härligt och smidigt med hemkörd mat!
http:((www.piaw.se