10 DAGAR KVAR

Inlägget är i samarbete med Partykungen.se. Om 10 dagar vaknar jag upp på min studentdag, förmodligen med alla känslor som en kan tänkas ha, alla känslor som existerar. Tror det kommer finnas extremt mycket nervositet i luften men så otroligt mycket glädje och tårar! Är råtaggad! Även om studenten kan vara en jobbig och ångestladdad grej i livet så tror jag att det kommer vara en stor lättnad för de flesta! Vi “slipper” plugget, dem jobbiga lärarna som aldrig förstår en, vi kommer ut i det vuxna livet, skaffar oss jobb, hobbies och tar våra egna beslut och lever livet! Vi kan ju egentligen inte vara annat än förväntansfulla och glada!?

Som nämnt är dagens inlägg i samarbete med Partykungen, som har en jättebra kampanj för studenten 2019! Och hur bra passar inte det mig? Och er andra som tar studenten i år, eller kanske har en nära vän som ska examineras! Partykungen har allt som behövs inför studentfirande, allt från inbjudningskort, presenter, tallrikar, gosedjur med mera som hängs runt halsen. You name it! Under kategorin “Studenten” hittar ni allt ni behöver till studenten!

Jag har fått hem lite roliga grejer som jag dels tänkte visa bilder på, men VERKLIGEN tipsa er om! En av de grejerna jag fick hem är en tuta som jag tänkte ha med mig på flaket, tänker hänga den runt min egna hals hihi. Har hört från mina syskon och andra vänner som redan tagit studenten att det roligaste en får runt halsen är saker som låter, samt dricka ;-) Resterande av grejerna ni ser nedan är allt från spel, dekorationer i form av sveriges flagga, även en banner som en kan göra själv! Tänkte dekorera med denna på min studentmottagning. Det ni ser i mitten av bilderna “Studenten” är jag råtaggad på att använda!!! Det är en smällare med konfetti, hur grymt!!!? Det är också en kul grej, precis som tutan! Hur som haver så rekommenderar jag er verkligen att gå in på Partykungens hemsida och beställ hem lite roliga prylar till studenten, deras utbud är sjukt! Passar ALLA, till och med er som inte tar studenten.

A M

<3

Gillar

Kommentarer

Pia Widlund,
Kul med studenten, ett minne för livet!!
www.piaw.se
MayaJuuti
MayaJuuti,
åhh Grattis 😊
nouw.com/mayajuuti