Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är du singel? Nej.

Trivs du med det? Såklart jag trivs med min pojkvän, annars hade jag verkligen inte valt att stanna i relationen. Det ända som kan vara lite jobbig ibland är väl att få tiden att räcka till. Men bara man träffas ett fåtal gånger i veckan håller man ändå "gnistan" vid liv.

Är du rädd för att vara ensam? Ja, jag hatar att känna mig ensam och liten, den känslan är något jag verkligen känner obehag för. Om "ensam" menas med ensam hemma, kan jag väl erkänna att jag tycker det är lite obehagligt haha.

Den finaste färgen på underkläder enligt dig? Föredrar nog basfärger som vit och svart. Men ibland kan det passa med dekorationer och färgglada. Det beror helt och hållet på tillfälle.

Skulle du kunna flytta ensam utomlands? Nej, verkligen inte!

Brukar du röka? Har aldrig provat.

Hade du kunnat tatuera in din kärleks namn på armen? Aldrig, vad som helst kan hända. Är inte heller ett så stort fan av tatueringar.

Vill du gifta dig? Självklart! Nått man drömt om sedan man var liten.

Vem litar du mest på? Kanske låter fjantigt, men litar nog mest på min mamma.

( Inspiration till detta inlägg och frågorna tagna av Joline! )

Likes

Comments

Snart är de dags för den traditionella balen, åhh vad jag önskar att det var min tur(!!) Få bära en av alla underbara balklänningar och ha en fantastisk kväll. Men i alla fall här kommer några underbara balklänningar som inspo!

Likes

Comments

Likes

Comments

Förra lördagen när man vaknade kunde man gå ut och äta sin frukost i solen, vad händer? Idag duggade det och var bara tre enstaka grader ute. Jaja, vädret får bli en ursäkt att sitta inne och kolla serier hela dagen. Ska även försöka komma ut på en löprunda, väldigt behövligt. Vad ska ni hitta på denna gråa lördag? Kram
(Detta inlägg blir ett mobilinlägg, därav ingen bild. Vet inte varför det inte gick att ladda upp bilder med appen. Någon som vet? Kommentera )

Likes

Comments

Godmorgon efterlängtade fredag! Bästa dagen på hela veckan, vardagen är slut och helgen börjar. Idag har jag sovmorgon till 10:10, riktigt skönt, sen väntar bara några lektioner innan jag checkar ut från skolan för denna vecka. Hur ska ni spendera eran fredag kväll? Ut med vänner eller familjemys framför TV:n? För min del blir det en lugn fredag med familjemys. Kan vara skönt ibland att bara mysa med familjen en stund, varva ner från all stress. I detta lilla  morgon inlägg vill jag också bara säga lycka till till alla 00:or som har Matte-nationella idag, tror nog att många kan behöva "en spark i baken" eller vad man brukar säga haha. En liten påminnelse är ju att det är fredagen den 13.e idag... I mina ögon är det en helt vanlig dag, eftersom det ibland känns som att livet är fredagen den 13:e haha. Har ni mycket otur?

Men i alla fall kram på er alla fina, hoppas att ni får en underbar fredag!


Likes

Comments

Inom den "kända" bloggvärlden är jag inte så insatt i om jag ska vara ärlig. Läser generellt inte så mycket bloggar överhuvudtaget, mest bloggar som kompisar och sådana som bor t ex i samma stad osv. Men i alla falla så är det dom här bloggerskorna som är mina topp 3 favoriter inom den svenska "kända" bloggvärlden. Tror nog inte att jag behöver nämna namnen på dessa underbara skönheter, tror nog att ni vet vilka det är och vilken bloggkategori dom är i redan.

Andrea Hedenstedt bloggen hittar du här

Linn Ahlborg bloggen hittar du här

Joanna Johansson bloggen hittar du här


Mina favorit bloggerskor inom den mer "okända" bloggvärlden är dessa underbara tjejer eller ska man kalla dom bloggerskor. Anledningen till att jag läser deras bloggar är nog för att alla är från Örebro (är också från Örebro) och runt min ålder. 

På bilden till vänster har vi underbara Olivia Jansson och Ida Olaisson. Två 15 åriga tjejer som lever ett helt vanligt tonårsliv och går sista året på högstadiet. Dom bloggar om allt som inkluderar i en tonårings vardag.

På mitten bilden ser ni härliga, underbara och fina Joline Ede. En tjej som brinner mycket för allt, speciellt träning. Hennes blogg handlar mycket om träning, självsäkerhet, mål och drömmar. Så om du gillar träning och om du vill bli mer självsäker bör du kika in hennes blogg.

På bilden längst till höger ser vi fina och innebandy tokiga Agnes Linnér. En 17 årig tjej som går första året på gymnasiet. Hon bloggar om allt mellan himmel och jord, man vet aldrig vilka inlägg som väntar. Hennes fina design/header och bilder gör att man blir besatt av hennes blogg. Börjar du läsa den kommer du inte att kunna sluta.

Tjejernas bloggar hittar du här

Ida&Olivias BLOGG

Jolines BLOGGG

Agnes BLOGG

Likes

Comments