Header

wow redan den 19:e november. om ca en månad är det jul... shit. detta året har gått hur snabbt som helst, jävligt nice though since 2017 inte var mitt år. just nu sitter jag i mitt nyinreda rum hos pappa med tända ljus och ljusslingor. blir det mysigare???

jag kände att förra headern var för kopplad till sommar. även ifall jag längtar efter det så tycker jag att höstens mörka färger borde uppskattas.

för att vara ärlig så älskar jag hösten. speciellt när man sitter i 1h på pinterest och kollar på inspo bilder som man drömmer om. här är några (scroll down)

ox

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

nu blire en liten uppdate: en fredag fylld med skratt, en lördag med 1h walk på stranden för att sedan komma hem till te med ingefära och honung (börjar nämligen bli lite krassligt i halsen...). därefter blev det en tur till vellinge blomman och deras "fantasy garden" . hur underbar som helst.

imorgon blir det plugg, psykologi och danska. sedan hem till emi's förkrök och then till glow in the dark fest, taggish, lägger ut om det på måndag förmodligen ;)

mår btw faktiskt väldigt bra just nu, det är inte ofta jag känner mig såhär lycklig med livet. tycker endast att jag borde ta tag i träningen i och med att gymnastiken är borta. det blir bara svårt med alla läxor och prov, något som jag inbillat mig blir ett hinder. jahaja

xo alice

Likes

Comments

hallå igår vad jag på recentiorsfest vilket menas med att alllaa ettor på alllaaa procivitas skolor i hela sverige samlas för en middag och ppp (party på procivitas) oohh cringe. maten var god och kvällen var helt ok. sry det var dock världens finaste utsikt över öresundsbrun och danmark. loovved it.

nu är jag hemma hos pappa och passar hunden medan dem är i florida (avis af) och jag har mestadels kollat new girl (currently obsessing over it), ätit, dansat, ätit lite mer och sedan inbillat mig själv att jag gjorde den läxan jag skulle göra idag, som jag inte gjorde... ahhh..

puss

Likes

Comments

haløjsa, idag har varit en bra dag och ja en väldigt bra dag. nice dag i skolan och därefter mysigaste fikan med Leisen (http://nouw.com/leiajonsson) och wow vad mycket vi snackade om, har inte träffat henne på så länge så det kändes bra att få pratat ut med henne. Därefter var det hem för att ut med hunde och byta om, skulle nämligen till dansakademin och prova på dans! det var hur roligt som helst och ska nog anmäla mig så snart som möjligt. ohh miii gosshhh so taggad. jaa inte mycket mer men mycket positiva känslor denna vecka aahh juste och imorgon är det middag och sedan fest på luftkastellet

kraammm

Likes

Comments

Subscribe