​Hej

Gott nytt år!! Jag tänkte göra en upd om vad jag gjort de senaste dagarna! ;))

Efter jul, så åkte jag till sälen och var där i en vecka. Det gick ovanligt bra med tanke på den tunna snön haha! jag är helt ok på skidor men jag ramlade bara två gånger.. assååå whaaaaaaaaaaaat? Jag kom hem till sthlm nu i eftermiddags och har bara packat upp och tvättat sen dess.

Nyåret, Vi firade nyår i sälen. Det var typ ingen skillnad mellan sälen och sthlm haha. Rakterna var högljudda och många packade så jaa. Jag har tänkt på lite nyårslöften!! Ni vet det citatet som är "New year new me" Jag såg på Saschas video det och jag håller med henne till hundra! Det är lite konstigt, nytt år och en ny mig själv. Man kan ändra sig när som helst och jag tycker verkligen inte att man ska det, meeen om det är så att en person väljer att byta kläder för att hen tycker den tex, stilen är snygg så är det ok! Jag tycker att manska satsa på att lära känna sig själv, vad man tycker om och bygga upp sig själv som en starkare person än att ändra, åsikter, kläder, och utseende bara för att det är nytt år!

hoppas inte att nitar illa upp av det jag just skrev men det är min åsikt om just New me </3Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej,

Idag har jag julklappsshoppaaat!!!!! Det var väldigt jobbigt för jag var såklart ute försent och vi valde att åka till Mall of Scandinavia..där det alltid är kaos. Mitt "mål" var att hålla summan under 500 kr. Allt kostade sammanlagt 345 så jag får en klapp på axeln av mig själv. :))

Igår, var jag på bio med minfamilj och vi såg "En god jävla jul" jag vet inte riktigt vad jag tycker och den. Det var en ganska rasistisk och homofobisk händelse som skedde vilket förstörde liiiitee av filmens handling.

Jag köpte en del igår också heeh, In och Finn är en såå bra affär. Det finns allt och bara Mmmm MUmmaaa, Det är en affär som jag har kärat ned mig i. Jag skulle kunna vara där inne och kolla på produkter i en hel dag utan att röra något hahah. Jag köpte, våtservetter, en eyelash curler, hårolja, en mascara från Loreal och tops.

Imorgon har våra städare tid på förmiddagen, det ända problemet är att ingen vet när de kommer, kanske halv sju eller halv två vem vet?? Det är lite osäkert det där haha. Om det är så att vi behöver åka hemifrån riktigt tidigt så lovade pappa att vi ska äta frukost på Scandic yeeeesss!!​Älskar Pure Seduction just nu!! <33

Likes

Comments

Hej och Goodmorning!!!

Idag så vaknade jag, det finns inte så mycket att säga om det. Men det var runt 8:00 och i natt vaknade jag flera gånger på grund av att min näsa inte kunde ta in ny luft haha. jag är förkyld, Aa det bara rinner, usch och blä!! Jag blev sjuk i fredags tror jag. Väldigt synd för att vi (skolan) har ju Julshow på Tisdag och ett heldagsrep på Måndag, imorgon. Jag kommer inte kunna prestera 100% på repet och jag är väldigt besviken på att jag blir förkyld fyra dagar innan showen. Jag måste släppa att jag inte mår bra och bara köra när det gäller, för det är inställningen man ska ha, och jag vägrar missa showerna som vi jobbat med i ett halvår.

I går var det Lördag och jag var hemma, jag hittade mina favoritstrumpor som är såååå mysiga och lurviga. Jag har letat efter dem i typ tre månader hahah, Jag drack ca 10 koppar te och bara vilade för att må bättre.

Jag hoppas ni har haft en trevlig helg och att ni firar Lucia och tänder tredje ljuset idag !!! <333

Vi ses //Alice

​Här är en bild från Thailand som jag äääälskaaaaar!!! ska du resa utomlands över jul och nyår?? Vart?

Likes

Comments

Hej, nu sitter jag i mitt vardagsrum och flummar runt lite heeh. Idag skulle jag ta vaccin. Det gick bra jag gick in till provtagningen och satte mig ned inget konstigt med det.. Jag blev kallad och gick in till rummet där jag sa vad jag hette osv. Sen så var det dags att ta självaste sprutjäveln meeeen... sjuksköterskan började fixa iordning något helt annat och då sa jag "jag ska ta vaccin mot influensan" men det var lite sent. Detta slutade med att jag tog blodprov och inget Vaccin...Ibland så blir jag bara så himla trött på sjuksköterskor, detta sker varje gång jag går till en vårdcentral!!! Nog om det jag hade lite tur i oturen så att säga. Imorgon har vi rep inför showen. Om jag skulle tagit sprutan hade jag 1. Varit trött och inte orkat prestera 2. Mått illa och sovit... Hoppas bara att jag inte blir smittad eller blir sämre än vad jag redan är för jag har varit småförkyld i över en månad... Jag ber att inget går illa för det är redan många som är sjuka och inte kan delta :((

hoppas ni har haft en bra vecka so far vi hörs! <3

​Dör för dessa!!! Någon som vet vart de finns?????

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej, hoppas ni haft en trevlig helg!! det har jag haft, i fredags så spelade jag bandymatch och det gick underbart bra för mig haha. Jag gick på öppet hus i lördags på ett gymnasium i stan som jag inte vill nämna ;;)) men ni kan ju gissa. Jag gick tillsammans med min bästa vän Alva. Om jag ska vara ärlig så blev jag väldigt besviken för bekanta till mig går där och har berättat så mycket bra saker men nu när jag fick se det själv så.. var det förfärligt :(( Synd för det var ett gymnasium som jag faktiskt hade tänkt att söka till!!! Det var helt enkelt för trångt för mig och klassrummen hade inga fönster... Nog om det, idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, tränat, och levt livet som jag inte kunnat göra på vidrigt länge. Men nu så har jag inga prov eller uppsatser som ska in yeeesss. De här sista 2 veckorna ska bara bestå av värme, uppträdanden, och kärlek till att stå på scen och göra vad man känner för, och trivas med det! <3 Söndagsångesten är booooooooooooortaaa!!!!

Ha det bra, och ha en bra start på veckan wish you the best byye

Likes

Comments

​Först så måste jag säga, tack äntligen att jag blev klar med denna design. Det tog typ  timme att bara ladda upp bilder som ändå inte fungerar nu ; ( 

Idag ska jag iallafall åka och handla mat till min väldigt efterlängtade halloween fest yaau. Jag är så himla glad över att jag äntligen kan tag i något själv! För typ någon vecka sedan så köpte jag halloween pynt och det kommer bli så roligt att kasta runt glitter och glamour i huset haha. Jag tänkte bara göra en snabb catchup så att ni vet hur det ligger stm :) ha en mysig helg hörrni ♡ Hejdå

Likes

Comments