Instagram@alice.ling

Det känns som att jag ligger väldigt mycket efter med uppdateringen haha. Första dagen i Kansas var väldigt bra min värdfamilj kom och hämtade mig på flygplatsen. Min värdbror och hans flickvän kom också dit för att säga hej.
Direkt efter att dem hämtat upp oss åkte vi och åt på en väldigt amerikansk resturang. Jag fick testa friterad majs och en hamburgare som hade som rostbröd istället för vanligt hamburgar bröd. Hamburgaren var väldigt god men gillade tyvärr inte majsen. :-(
Efter det åkte vi till Walmart och köpte lite schampo och sånt som jag kan behöva.
Tycker om min familj väldigt mycket dem är super snälla och roliga.

Den här bilden är från en bondgård en bit från vårt hus. Det var alltså zebror, hästar, åsnor, lamor, kor, kameler och getter i samma hage! Haha (medge att den här laman är det sötaste ni sett)


Likes

Comments

Flygresan fick bra vi flög först till London och sedan vidare till New York. Jag fick sitta vid nödutgången på båda flygen. Själva welcomes days var väldigt kul och jag träffade många roliga människor som jag kommer sakna. Dock var alla väldigt trötta eftersom det var helt andra tider i hemländerna. Första dagen hade vi typ klassrumstid. Vi blev uppdelade i grupper med dem som skulle till samma område som en själv. I min grupp var det en annan svensk kille, norrmän, danskar, tyskar, österrikare, spanjorer, italienare och en Taiwan bo. Jag tyckte det var kul att det var folk från så många olika delar av världen det gjorde även att man behövde prata engelska.
Jag delade rum med hon som bodde i Taiwan och också var i samma grupp som mig och en tysk tjej men hon var i en annan grupp.
Andra dagen var i i new York vilket var väldigt kul och vi fick en hel del fritid att bara gå runt och shoppa.

​här har ni några bilder från dagarna💃🏼

Likes

Comments

Här är några bilder från min och min systers avskedsfest.❤

Likes

Comments