Header

​Vet att många på min tidigare blogg brukade uppskatta mycket skönhetsinlägg så detta tyckte jag passade perfekt. Detta är det smink jag dagligen brukar använda, det vill säga till skolan och om jag har någonting planerat. Självklart skippar jag sminket när jag endast ska vara hemma.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dags att lämna 2016 bakom mig och fokusera på vad 2017 har att erbjuda, mina nyårslöften inför 2017 är:

– Jag ska verkligen ge ALLT i skolan, jag har alltid tagit skolan seriöst och jag har heller inte det så speciellt svårt i skolan men man kan alltid bli bättre.

– Jag ska GE ALLT när det kommer till körkortet! I år fyller jag 18 och detta betyder att jag förhoppningsvis kommer att ta körkort i år. Därför krävs det mycket tid och övning och detta är någonting jag har längtat efter så himla länge.

– Jag ska spara alla pengar som går och jobba så mycket som möjligt. För er som inte vet så fick jag stipendium på 9000kr och bokade direkt en resa till Florida. Därför ska jag spara så mycket pengar som det bara går så jag kan spendera de på shopping, längtar!!

– Trots att jag ska fokusera mycket på skolan så måste jag också fokusera mycket på mig själv, det är lätt att skola och jobb tar över och man glömmer bort sig själv och sin egen hälsa.

– På tal om hälsa så ska jag FÖRSÖKA att börja träna, eftersom att jag pendlar så är det rätt så svårt att hitta tid till träning men jag ska göra allt för att ta mig till gymmet.

– Inte glömma bloggen! Jag ser bloggen som ett jobb och ett jobb ska utföras bra, därför ska jag lägga ner lite mer tid på bloggen och komma med roliga och intressanta inlägg.

– Hitta på mer saker! Jag måste sluta med att tacka nej till småsaker som jag inte anser är viktigt och istället HA KUL!

– Sist men inte minst så ska jag bara känna mig lycklig. Jag ska strunta i de människor som endast bara vill förstöra för andra. Sluta oroa mig över vad andra tycker och tänker, det viktigaste är att jag känner mig lycklig och stolt.

// Time to leave 2016 behind me and focus on what 2017 has to offer, my New Year’s resolutions for 2017 are:

– I’ll certainly give everything in school, I have always taken school very seriously and I don’t have it special hard in school but you can always get better.

– I’ll give everything when it comes to driving license! This year, I am 18 and this means that I will hopefully get a driving license this year. Therefore, it requires a lot of time and practice, and this is something I have longed for.

– I’ll save all the money I can and work as much as possible. For those of you who do not know, I got a scholarship on 9000kr and booked direct a trip to Florida. I will save as much money as I possibly can so I can spend the most on shopping.

– Although I will focus a lot on school I also need to focus a lot on myself, it is easy that school and work takes over and you forget yourself and your own health.

– Speaking of health, I’ll try to start training, but I commute so it is pretty hard to find time to exercise but I will do everything to take me to the gym.

– Do not forget the blog! I see my blog as a job, and a job should be done well, so I’m going to spend more time on the blog and come up with fun and interesting posts.

– Find out more stuff! I have to stop saying no to the little things that I do not think is important, and instead have fun!

– Last but not least, just feel happy. I’ll ignore the people who just want to destroy for others. Stop worrying about what others think, the main thing is that I feel happy and proud.

Likes

Comments

Bästa skönhetsprodukten?

Nu på vintern då det är sjukt kallt ute så blir mina läppar så otroligt torra och därför är ett lypsyl ett måste för mig. Just nu så använder jag mig av ett lip balm från märket Be Natural, funkar superbra så det tipsar jag er om! Sen är man ju en aning blek på vintern så jag älskar att lägga ett solpuder från Too Faced, världens bästa solpuder.

Vilken färg har du helst på naglarna?
Oavsett årstid så älskar jag ju ljusa naglar och framförallt ljusrosa. Mörka färger är inget jag föredrar men svarta kan också vara sjukt snyggt, men inget jag föredrar framför bubbelgumsrosa, hihi.

Favoritvinterplagg?
Eftersom jag mer eller mindre hatar kyla så föredrar jag en supermysigt varm jacka eller kappa. Gärna en stor halsduk till.

Favoritaccessoar?
Halsduk, halsduk, halsduk! Så himla snyggt!

Favoritfärg på plagg?
Samma sak här, oavsett årstid så föredrar jag ljusa färger till det mesta. Vitt, rosa, beige eller ljusgrått! Dock har jag märkt att jag äger otroligt mycket svarta plagg som jag har använt mycket nu under vintern.

Vad är bäst med vintern?
Hmm.. svår fråga då jag i princip inte gillar vintern överhuvudtaget. Men självklart är det supermysigt att stanna inne om kvällarna och krypa ner under en filt tillsammans med en kopp te. Så det får bli det bästa med vintern, att man kan slappa utan att känna nån ångest, haha!

Vad är sämst med vinter?
Kylan och det trista vädret helt klart. Det blir mörkt så himla tidigt på dagen och jag blir sjukt trött och nästan deppig av all mörker. Sen är det ju ett minus med bloggen också, det är sällan man hinner ta någorlunda bra bilder i dagsljuset. Big no, no.

Godaste drycken?
Latte med smak av hasselnöt, världens godaste. Jag älskar all sort kaffe med latte toppar ju allt, sen att smaksätta det med smak av hasselnöt toppar det! För er som inte har testat det, ni måste göra det, ni kommer inte att ångra er.

Vad lyssnar du på nu?
Just nu lyssnar jag faktiskt inte på så mycket musik överhuvudtaget och detta beror på att jag jobbar istället för att vara i skolan. När jag är i skolan så lyssnar jag på musik konstant. Just nu är det väl mest topplistan som spelas.

Favoritserie?
Åhh, gör lite ont i hjärtat att skriva detta.. Kollade precis klart sista avsnittet av serien SKAM, vinterns bästa serie någonsin. Ni som inte har sett denna serie ni måste verkligen. Känns som man nästan är med i serien för den är så verklig och så passande tonårslivet.

Bästa doften?
Nu på vintern så älskar jag att ha massor av doftljus tända, dels för att det är så mörkt ute men också för att det är mysigt, sen doftar det ju väldigt gott också. Haha. Jag föredrar Voluspas och Yankee Candles doftljus.

Ska du iväg på någon vinterresa?
Ingen resa är planerad för mig nu i vinter. Jag har aldrig varit på solsemester på vintern utan jag brukar föredra sommarresor. Kanske blir någon dag upp till Romme och åka skidor, men inget planerat.

Vad gör du helst en typisk vinterdag?
En typisk vinterdag så ligger jag helst hemma och bara myser samt tar det lugnt. Kylan och mörkret är inget för mig med andra ord. Det kan dock vara supermysigt att ta en fika med någon kompis och bara prata skit, haha.

Likes

Comments

Ni lär ju ha märkt efter alla dessa collage att rosa är min färg, haha. Detta är saker som står högst upp på min önskelista, allt är så himla fint och stilrent. Jag älskar ju smink så allt smink är bra enligt mig, men något jag har önskat mig väldigtväldigt länge är Anastasias liquid lipstick. Dock är färgen jag vill ha slutsåld överallt och den verkar heller inte komma in på ett bra tag. Suck. Kläder och smycken är ju också så himla kul att få, speciellt när det är något man verkligen önskar sig och smycken får en extra varm om hjärtat.

Likes

Comments

Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord? Älskar din blogg!

Först och främst tack så mycket, blir så himla glad över positiv feedback. Jag skulle beskriva mig själv med tre ord som positiv, ambitiös och målmedveten. Jag vet vad jag vill och jag gör allt för att nå dit.

Finns det någon du saknar från din tid på högstadiet?

Ja, självklart finns det personer som jag saknar från min högstadietid. Men eftersom att jag inte går tillsammans med någon från min högstadietid längre så blir det lätt att man glider ifrån varandra och tappar kontakten.

Tre rädslor du har?

Mina tre största rädslor är att någonting ska hända någon i min familj, ormar och att förlora någon som står mig nära.

Favoritkäk?

Mitt favoritkäk är utan tvekan kinamat, världens godaste och jag tröttnar aldrig på det. Fast sen kan ju en riktigt god köttbit inte heller sitta fel, speciellt på sommaren.

Trivs du på DJEF? Vad är det bästa och det sämsta?

Jag trivs otroligt bra på DJEF och jag är så glad att jag tackade ja till detta. Det allra bästa skulle jag säga är hela gänget, alla människor är så fantastiskt fina och snälla. Att vi bara hittar på saker tillsammans helt spontant eller att bara hänga på kontoret och inte göra någonting speciellt. Jag kan inte hitta någonting som är dåligt med DJEF, det enda är väl att det tar tid för mig att åka dit men med tanke på att jag går i skola i Örebro så är det ingenting som stör mig.

Bästa film?

Jag kollar faktiskt inte så mycket på film utan jag brukar föredra serier. Men en film som är såå bra enligt mig är Maleficent, haha så töntigt men så himla bra. En film behöver inte vara verklig för att vara bra, enligt mig.

Vad har du för planer för 2017? Vad vill du göra, något du vill uppnå eller så?

Mina planer för 2017 är att satsa verkligen ALLT på skolan, jag ska maxa till 100% och prestera så bra som det bara går. Jag vill också satsa mycket på bloggen, vill att den ska växa och bli större. Därför börjar jag planera en hel den inför 2017 angående bloggen, men det återstår och se vad som sker.

Vilket är det bästa resmålet du har varit på?

Det bästa resmålet jag har varit på måste vara Grekland. Jag älskar Grekland, det är så himla fint där. Finns ingenting negativt, ni som inte har varit i Grekland ni måste besöka det landet. Ni kommer inte att ångra er.

Hej! Först och främst vill jag bara säga att jag älskar din blogg! Verkligen supertoppen! Jag undrar vad du har för planer efter studenten? Vill du resa, plugga, jobba osv. Kram

Hej och tack, tack, tack! Blir så himla glad! Mina planer efter studenten är att studera vidare. Jag hade i princip tänkt att direkt plugga vidare. Vet att om jag skulle välja att jobba i ett år till exempel så skulle jag bara skjuta upp det och tillslut strunta i det totalt. Därför är mina planer att studera vidare till juristutbildningen, mitt drömjobb är att kunna arbeta som advokat både internationellt och nationellt. Självklart vill jag även resa och det första resmålet jag ska besöka är Maldiverna. Det landet, alltså WOW.

Varför började du blogga på DJEF?

Jag började blogga på DJEF då jag fick förfrågan att börja blogga som DJEF’S premiumbloggare. Det lät självklart lockande och redan första dagen då jag blev tillfrågad så satt jag på kontoret och tackade ja. Bland det bästa jag gjort och jag ångrar det inte för en sekund.

Vilken skola går du på och varför valde du just den skolan?

Jag går på Thoren Business School i Örebro där jag läser ekonomi med inriktning juridik. Anledningen till varför jag valde just Thoren är för att jag ville ha en seriös skola med både engagerade elever och lärare. Jag visste vad jag ville jobba som och jag visste att Thoren var den perfekta skolan för att nå dit. Idag går jag mitt andra år och jag kan inte vara mer än nöjd, ser så sjukt mycket fram emot det sista året och tanken att veta att man kommer ta studenten tillsammans med världens bästa klass är obeskrivlig.

Vad har du för planer med bloggen? Är bloggen någonting du vill fortsätta med?

Bloggen är absolut någonting jag vill fortsätta med. Jag ser det som en sjukt rolig grej och jag hoppas att bloggen kommer att växa ännu mer. Att kunna försörja sig på bloggen hade ju varit en dröm.

Finns det dagar då du ångrar att du startade blogg?

Verkligen inte! Hade jag inte startat en blogg så hade jag aldrig hamnat där jag är idag. Jag älskar att blogga och veta att folk uppskattar det.

Detta var nästan alla frågor, valde att inte ta med alla då många frågor var väldigt lika varandra. Hoppas att ni fick svar på det ni undrade och är det något mer ni undrar så är det bara att ställa det i kommentarsfältet. Puss

Likes

Comments

Satt och gjorde lite collage på outfits jag skulle kunna bära och alltså WOW, denna outfit är to die for enligt mig. Älskar när det är stilrent men ändå lite classy, så himla snyggt! Sen så passar ju vitt, beige och rosa så himla bra tillsammans, helt klart mina favoritfärger när det kommer till mode.

Likes

Comments

Godmorgon alla fina. Eftersom att det nu inte alls är långt kvar till julafton så slängde jag ihop lite julklappstips för både henne och honom. Jag tycker själv att det är supersvårt att leta julklappar för det känns som att man köper samma saker varje år. Men jag älskar julen och det ska bli så kul att börja leta julklappar.

Likes

Comments