Header

Hej på er! Efter några dagars funderande så har jag beslutat att gå tillbaka till min gamla blogg. Ingen speciell anledning till varför. Saknar den verkligen och jag hoppas att ni vill läsa den också! :)

www.nouw.se/josefinwahlstrom


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vår kompis @emmatimonen  har precis skaffat en blogg! Så kul och är väldigt taggad på att läsa den. Så kika in hennes blogg! Tryck på bilden för att komma till hennes blogg.

Likes

Comments

Hej på er! Just nu sitter jag i skolan och har spanska. Så tråkigt, men vi slutar tidigt idag iallafall. Efter skolan måste jag plugga asmycket. Vi har mattteprov, juridikprov och historiaförhör. Så jobbigt.

Ni får en liten ATM bild.​

Likes

Comments

Hej på er! Jag har beslutsångest. Jag vet inte ifall jag ska fortsätta här på den här bloggen, eller återgå till min gamla blogg som jag hade innan vi startade denna. Hur tycker ni jag ska göra? Kommentera gärna då jag verkligen behöver veta vad ni vill att jag ska göra.

Likes

Comments

Redan sen man var liten har man planerat sin framtid. Kanske inte så seriöst, men man gjorde det ändå. Några yrken jag ville jobba med när jag var liten var veterinär, skådespelare, polis och skådespelare. Nu när jag är 16 år gammal och går första året i gymnasiet så har jag ingen aning om vad jag vill bli i framtiden. Och det är väldigt svårt. När man träffar släkten så frågar dem alltid vad jag vill bli i framtiden. Jag svarar alltid med att jag inte vet eller att jag inte bestämt mig än. För det har jag verkligen inte gjort. Man hör bara att man behöver plugga extra mycket så man kan sedan kan välja vad man vill bli. Men om man ändå inte vet, vad gör man då?

Jag vet iallafall att efter gymnasiet, ska jag ta ett sabbatsår och resa. Vill utforska världen och se vad som finns! Sen efter det så ska jag börja plugga igen. För mig är det en självklarhet att gå på högskola eller universitet. Jag vill ha min utbildning så jag lättare kan få ett jobb senare i livet. Just nu så funderar jag på att bli mäklare. Det verkar faktiskt väldigt roligt! Och vill börja här i Sverige och bli riktigt bra på det, och sedan kanske flytta till New York eller London och jobba där! Det tycker jag låter som en bra framtid. Men som sagt, jag vet inte än. Men man kanske inte behöver ta det beslutet än. Tycker det är väldigt jobbigt med alla beslut och skulle helt bara vilja ta livet som det kommer. Men det är ju ingen säker väg att gå. Jag vill ju lyckas i livet och kunna leva riktigt bra. Då måste man satsa på skolan även ifall det är jobbigt.

Om vi ska nämna familjelivet i framtiden så vill jag gifta mig och skaffa 1 barn. Tror inte jag vill ha fler en 1 barn. Max 2. Jag vet inte, jag är inte den personen som vill ha en jättestor familj och leva hela Villa, Volvo, Vovve livet. Jag vill kunna resa med min man och utforska världen tillsammans. Så barn kommer jag nog vänta med tills jag är 30 år.

Vad vill du bli i framtiden?

Likes

Comments

Hej på er! Förlåt för den riktigt dåliga uppdateringen. Vi vet inte riktigt vad vi ska blogga om. Så ni får gärna kommentera inlägg som ni vill se här på bloggen. Ska fixa lite inlägg senare idag, men kommentera gärna!!

Likes

Comments

Nu börjar jetlagen äntligen lägga sig och torrschampot blev min bästa vän en tidig morgon som denna. Börjar redan vid halv nio vilket betyder att jag behöver gå upp vid sextiden som allra senast, usch.. Då är man inte jättetaggad på att studsa upp i sängen på en gång men nu börjar jag känna mig lite piggare.

Efter skolan ska jag fika med en tjejkompis som jag inte träffat på ett tag så det ser jag verkligen fram emot. Kram

Likes

Comments

Godmorgon! Sitter på tåget mot skolan och dricker redbull. Är så trött, så måste få i mig lite energi haha! Idag ska vi till medeltidsmuseet på eftermiddagen. Inte alls taggad haha!

Likes

Comments

Åkte till kicks vid T-centralen med Frida efter skolan och fick med mig detta. Behövde verkligen en ny ögonbrynspenna och har hört mycket positivt om denna så det ska bli roligt att testa.
Paletten var också väldigt prisvärd och innehöll både matta och skimriga färger så även den fick följa med hem. Jättenöjd!

Likes

Comments