Kategori

Hej mannar!!!

Just nu är jag himla lycklig, jag har tagit mig igenom kursen att bli en certifierad Open Water Diver. Jag får nu dyka vart jag vill när jag vill och jag har på papper att jag vet vad jag gör. Det var en resa för mig både fysiskt och psykiskt och jag är så himla stolt över mig själv att jag klarade det och nu bara vill mer mer mer! Har redan börjat kolla på Advanced course som är nästa steg och man får då dyka ner till 30 meters djup, så nästan dubbelt så mycket som jag nu får (18m). Men det kanske blir på Bali eller i Australien istället!

Jag är just nu i valet och kvalet om vart min resa ska gå härnäst. Det börjar luta mot fastlandet i Thailand till ett ställe som heter Khao Sok som är Thailands National park och ska vara helt fantastisk. Efter det drar jag mig nog ner mot Koh Lanta eller liknande. Det är underbart att bara ha sig själv att tänka på när man planerar, men jag som person har ganska svårt för att bestämma mig om jag har flera val. Jag vill gärna att någon gör valet åt mig för jag blir oftast nöjd ändå men om jag ska välja mellan olika saker själv som jag egentligen värderar lika högt så får jag sån beslutsångest. Har tänkt nu i flera dagar att jag ska åka till Krabi, stanna en natt och sen åka till Koh lanta och sen vara där så länge jag känner för det. Men jag har hört så många prata om Khao Sok och att de verkligen rekommenderar att åka dit, så jag känner att jag inte vill missa det. Vi får se, jag kanske har ändrat mig om några minuter!

Nu ska jag bara ta det lite lugnt, kanske gå en runda här på ön och sen ska jag nog följa med på Pub Crawl ikväll, där vi besöker massa olika pubar och får gratis drinkar osv. Vi får se, om jag ska ta båt imorgon bitti behöver jag ju ta det lugnt.

Vi ses om ett tag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments