Whatsoever

Vaknade 10 minuter innan jag skulle börja jobba idag. Kastade på mig träningskläderna, drog upp håret i en knorr & kladdade på smink i ett jäkla tempo, kroppen var fortfarande i sleepmode & ögonen kämpade för att hållas öppna. Jobbar fortfarande på att inte snooza mer än 30 min, men ni hör ju hur det går :)

Hann slänga in smutstvätten i maskinen innan jag 7.00 var redo för en ny jobbdag, allt på 10 min. Jag är ett levande bevis på att det går om man vill, eller kanske snarare om det bara måste gå. Jag har aldrig varit sen eller försovit mig till jobb & tänkte inte vara det idag heller även om det var fan så nära. Borde knappt vara ok att börja jobba vid 07, minns skoltiden, timmarna innan 10 var jag inte människa.

Det jag egentligen ville komma till var att minuterna innan jag skulle köra tjejen till skolan upptäckte jag att min sminkväska var spårlöst försvunnen, är det ens möjligt haha? Oavsett om jag behöver sakerna i den eller ej så finns den alltid med mig, (kan ju alltid hända att det ploppar upp en finne som behöver täckas eller så), i handväskan, i träningsväskan, mittenfacket i bilen ja ni fattar. Men nu fanns den ingenstans. Vände upp & ner på mitt rum, badrummet, barnens rum, överallt. Hittade den verkligen inte. Fick hoppa letandet & köra till skolan & vidare till gymmet. Jag tränade, kom hem & tog ut tvätten. DÄR, där låg den lilla söta pudriga rosa necessären från Make up store, I TVÄTTMASKINEN. Funderar fortfarande på hur den hamnade där. Det positiva med det var ju att den fick ett nytt liv iallafall, en ny rosa färg, för den har ju trots allt hängt med i 5 år :)
Maskinen var full av mitt smink & jag insåg snabbt att det bara är att köpa nytt, ganska trist. ULTA kommer få sig ett besök i helgen som för övrigt är USAs helt klart bästa skönhetsbutik whatsoever, stammis hello!
Det var min morgon, hur var er? :)

Gillar