Sa hejdå till en vän & hej till en ovän, nämligen SNÖN

VI hade verkligen en super mysig gårdag. God mat & bra häng. För mig blev det en glutenfri pizza, perfekt eftersom jag gärna undviker att käka gluten då min mage blir som en ballong efter. Vi lyckades pricka in Blackhawks också, underbart haha. Tiden sprang iväg & när vi går ut ser vi att det SNÖAR! Gaaah redan 30 cm på någon timme bara & det ser inte ut att sluta heller.. Vi lär få en vit jul i alla fall! ;)

Jag gillar inte att köra i detta väder då man för det första inte ser ett piss & att det inte känns jättesafe att glida runder i ”sommardäck”. Ja jag blev lika förvånad som ni, borde vara lag att byta till vinterdäck även här med tanke på att det kommer överdrivet mycket snö, men nej icke, här kör man med samma däck året runt.

Det verkar som att det ska snöa hela dagen idag & trots det hoppas jag att det inte blir problem med att köra. Hade nämligen tänkt dra igång dagen med ett grispass på gymmet innan jag sedan ska placera mig i frisörsalongen! Ska äntligen fräscha till håret lite & faktiskt inte till en nyans blondare denna gång. ;) puss

Gillar