PRE-ALLA HJÄRTANS DAG

Jäklar vad man hinner med mycket när man går upp tidigt. Vaknade redan vid 9 vilket är extremt ovanligt på en ledig dag. Men det var bara att hoppa i träningskläderna & möta upp Sara på gymmet. Faktiskt en bra anledning till att inte somna om & ligga & dra sig halva dagen.
Vi kände oss ganska så klara efter 2,5 timme & redo för en smoothie.
Vi åkte till köpcentret som ligger precis vid mig, har förbjudit mig själv att åka dit med tanke på att jag har extremt svårt att inte handla någonting, vilket jag hade idag med haha. Var egentligen bara ute efter nytt hopprep men slutade även med 5 nya plagg, typiskt. Men en bra ursäkt är ju att det är alla hjärtans dag imorgon, så jag får se det som en liten gift till mig själv, bästa ursäkten jag kunde komma på ;)
Håller just nu på att städa & få iordning lite i min kaosartade garderob, får smått panik om allt inte ligger snyggt & prydligt på sin plats, kan störa mig enormt.
Resten av dagen ska jag spendera vid min dator, har en hel del stuff att ta tag i så lika bra att ta ett ryck. Hoppas ni får en trevlig PRE-alla hjärtans dag mina hjärtegull. puss

Gillar