Snart åker vi!!!
På söndag bär de av mot Jordanien. Jordanien kanske inte är något jätte känt semester ställe, jag hade i alla fall ingen aning om vart de låg eller om de var känt för något. Men de ska bli jätte kul och verkligen skönt att komma till värmen. De kommer va cirka 25 grader. Jag längtar super mycket, dock är jag sjuk nu och har varit hela veckan men är på bättringsvägen. Planet går på söndag klockan 12 tror jag så vi måste väll åka 3-4 timmar innan. Resan tar 5h och sedan väl framme i Aqaba ska vi ta en buss som tar ca 15 min till hotellet och sedan är de bara att packa upp och sola typ. Men hoppas ni också kommer få ett super bra sportlov!!
Mer bilder kommer sen.

Likes

Comments

Heej de va ett tag sen ja uppdaterade på min blogg. Jag o Vendela avslutade vår gemensamma blogg så tänkte börja uppdatera här istället
Iallafall denna vecka har varit väldigt bra!! I helgen var jag med mina kompisar och vi kollade lite på mello eller typ två bidrag haha. Den dagen började dock inte lika bra, ja vaknade me halsont men då tog ja ett helt paket strepsils och en citrondricka och då känndes de genast bättre.
Dagen efter började vi med en promenad med vår hund, vi gick även med en annan familj och deras hund. Det var jääätte mysigt och efteråt grillade vi korv men efter ett tag blev de kallt o då åkte vi hem. Sedan började skolan men den har faktiskt inte alls varit jobbig denna vecka. Vi har haft friluftsdag varit i kyrkan och även skolbio så inte mycket tid i skolan vilket är väldigt skönt och vi skulle ha en jobbig dag i skolan o de va kemi prov men när vi kom till skolan på onsdagsmorgonen var inte vår lärare där och då blev provet uppskjutet asså blev verkligen såååå glad!!! Men de va lite om min vecka hoppas eran varit bra.

Likes

Comments