Godmorgon alla fina idag blir det en jobbig dag, jag ska till skolan från 08:00 till 15:20, jag har spanska läxan som jag knappt har övat på och det är engelska och jag är inte bra på engelska. Och två SO lektioner som är en och en halvtimme långa, gött. Aja nu får jag skynda mej annars kommer jag försent:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu hoppar jag ner i sängen, godnatt

Likes

Comments

Hej alla! Idag är det söndag och jag vaknade precis och ska gå upp och äta frukost. Idag ska jag inte gör så mycket jag ska mest vara hemma. I efter middag ska jag till min mormor och morfar och där ska vi äta och va med min moster som bor egentligen i Stockholm men är här och hälsar på.

Imon är det skola och jag är inte taggad, men lite taggad på idrott för det är roligt. Men jag och min kompis Petra fattar inte våra spanska läxa och den är tills imon så det kommer bli jobbigt.

Aja lite kul kan man faktisk ha i skolan, hoppas att ni får en fortsatt trevlig dag så ses vi i nästa inlägg, hej då


Från spanskan hahah

Likes

Comments

Om ungefär en månad åker jag o mitt lag på en cup är så taggad!!

Likes

Comments

Hej! Idag har jag haft en lyckad dag. Jag sovde över med Hilma och vi skrattade mycket. Kl 10 hade jag match och vi vann med 6-1 mot Nässjö, vi blev väldigt glada för att vi vann hela serien.

Hoppas ni hade en bra dag hejdå

Likes

Comments

Hej alla fina! Idag har jag haft det bra, jag har vart i skolan och hade ett test, det gick ganska bra. Men en sak som inte va bra i skolan idag var att min bästa lärare slutade idag jag och min kompis började gråta.

Hoppas att ni kommer gillar min blogg jag kommer lägga upp om smink, det jag gör på dagarna och lite bilder♡

Likes

Comments