Hellu alla fina där ute..!

Igår så var det alla hjärtansdag.. ser det som en helt vanlig dag förutom att man kanske får lite extra kärlek av sina vänner å familj men annars en helt vanlig dag för mig. Det börja med att jag börjar kl.8 och hade bageri hela dagen, där så bakade vi bröd som var formade som hjärtan, vaniljhjärtan och en bakelse som heter valentinebakelse, ungefär .. och så gjorde vi beställda semlor som var tårtor. Det var allt vi gjorde, det gick ganska fort dagen faktiskt.

Gick på stan en snabbis med W och sen åkte ja hem, väl hemma så skulle jag och min gulliga E byta alla hjärtansdag presenter!! (Eftersom vi inte har en kille så får vi ge varann..hehe) så snällt av henne de jag fick!! Jag gav henne en nalle och lite choklad. Hon blev glad och det är huvudsaken. Sedan på kvällen så tog jag det bara lungt då jag har ont i hälarna av att stå heeeela dagen .. aja det är de värt.
Det var iallafall min dag igår på Valentine dagen!!

Idag, då kommer min syster till mig runt 10 på morgonen till skolan och hälsar på mig, vill visa för henne vad jag gör på dagarna i bageriet! Hon ska även sova hos mig så det blir mysigt!! Längtar!!❤️

Vad gjorde ni på alla hjärtans dag??❤️

XOXO ALICE

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments