Header


En perfekt torsdag har det varit till och med:-) Vaknade och åt mina ägg och min müsli (varje morgon<3), för att sedan åka iväg och göra lite ärenden. Efter det var det dags för dagens värsta men ändå bästa.. träningen. Hatar det verkligen, det är så fantastiskt jobbigt att jag varannan gång är nära på att svimma. Men samtidigt så är det så skönt efter, slippa ångesten över alla gympass jag skippar och med gott samvete kunna äta precis vad jag vill. Blev pizza och glass nyss for example. Nu menar jag absolut inte att inte ALLA är fina oavsett hur man ser ut, men JAG mår bäst av att vara smal och med tanke på min konsumtion av mat så måste jag faktiskt röra på mig ibland tyvärr.Lånade mammas lilla bil idag<3 Har innan varit så negativt inställd till denna, men börjar gilla den mer och mer måste jag säga ändå. Kanske blir att jag tar över den och vi byter:-) 

Mitt hår, wow vadå svettigt?? Körde det VÄRSTA passet på länge idag, och självklart innehöll det stairmastern. Skakade efter men det var det såå värt. Blir väl tillbaka imorgon för att köra något aningen lugnare, benen klarar knappt trapporna hemma just nu:)


Well well, nu ska det drickas te och sen sova. Godnatt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • Life

Likes

Comments

En blogg? Ja så blev det minsann:-)

Nej men jag har så länge velat dokumentera en del av vad jag gör, för att sedan kunna kolla tillbaka på.. Resor, shopping, middagar, häng med kompisar, god mat osv osv. Det är även så att jag nu ska flytta hemifrån om mindre än två månader, och det vore så himla kul att kunna se tillbaka på den flytten. Min första flytt utan resten av familjen.


Jag då? Alice heter jag och jag är 20 år gammal wiho. Jag bor i Stockholm och leve life precis som man ska, det var ca allt. Bloggen är ju trots allt inte en väg för mig till att bli influencer, utan bara en dagbok med fina bilder.Likes

Comments