Your questions answered #2

Här kommer då del två av svaren på min frågestund! Enjoy! Del ett kan du hitta genom att klicka här.


Har du något speciellt mål med det här året?

Få tillbaka mina magrutor? Nä, skämt åsido, haha! Eller kanske inte riktigt... Hmm, jag tror inte jag har något speciellt stort mål, utan mer att jag vill utvecklas inom dansen, fortsätta prioritera min hälsa och mitt eget liv, våga satsa o.s.v.

Vad är ditt drömjobb och drömresemål?

Mitt drömjobb är att jobba som koreograf eller producent för föreställningar. Sedan skulle jag även vilja bli flytande i kinesiska så jag kan jobba med det på något sätt, t.ex guide eller tolk. Jag älskar ju kultur och historia också så guide vore riktigt coolt, antingen i Kina eller för kineser som reser till Sverige. Drömresemål har jag nog inget som jag bara känner "BOOM, dit vill jag!", men Kina och Italien kommer alltid att vara mina toppval.

Vart gick den bästa resan du har gjort och vart går din drömresa?

Gud så svårt att välja den bästa! Jag är ju inte den som reser varje år så har egentligen inte jättemånga att välja på, haha, men de resor jag gjort har ju varit väldigt bra! Men säger nog Kina-resan 2017 med mamma, om jag måste välja en. Får jag välja två är det resan till Rom med klassen 2017. Min drömresa går nog till Kina igen, men inte Peking den här gången, samt Verona. Senast jag var i Verona var jag bara där två dagar, så vill verkligen se det igen. Jag har nog inga sådär stora drömresor som många andra kanske har, utan har nog fler ställen som "bara vore roliga att åka till".

Vilket är ditt drömresemål av de du varit på?

Om jag inte ska svara nästan samma som på frågan innan så skulle jag nog säga Kroatien faktiskt. Min resa dit var väldigt drömmig och skulle gärna besöka det igen.

Hur gammal var du när du började dansa?

Fyra år!

Vad spenderar du helst pengar på?

Oj, vad svårt! Det jag spenderar mest på är mat och kaffe/fika, lite kläder och grejer till hemmet, haha, men det jag helst skulle vilja spendera pengar på är dansklasser och upplevelser typ. Dock är det ju så mycket lättare att dra ihop en fika med ett gäng vänner, än att boka en tripp till Stockholm för att ta klass t.ex.

Vilken är din favoritglass?

Av de som finns i frysdisken är det utan tvekan Magnum Strawberry White, annars varierar jag rätt mycket när man kan plocka ihop en egen!

Varför gillar du inte bubbelvatten?

Haha, för att jag tycker att det smakar konstigt! Jag tror jag förknippar kolsyran med läsk o.s.v och då tycker jag att det bara smakar konstigt och typ "torrt" med bara bubbelvattnet. En gång på jobbet råkade jag ta bubbelvatten istället för vanligt vatten i vår vattenmaskin, och jag var inte beredd på det så trodde typ det var något allvarligt fel på vattnet så började hosta och ha mig, haha.

Vilken Disney-figur är mest lik dig?

Oj, vilken svår fråga! Jag var faktiskt tvungen att googla vilka Disney-figurer det finns, haha, var så svårt att komma på alla på rak arm. Det känns som jag borde vara någon svängig katt i Aristocats, eller någon av prinsessorna. När jag var liten lekte vi alltid olika prinsesslekar, haha, och jag gillar att många av Disneys prinsessor är väldigt starka och självständiga och gå efter vad de vill ha, och jag är nog lite likadan. Så ja, jag kan nog inte välja specifikt en karaktär tyvärr, men känner nog en katt ur Aristocats eller någon av prinsessorna!

Har du pluggat kinesiska?

Yes, det har jag! Två år på gymnasiet, och ett år på Högskolan Dalarna. Läs mer om det i del ett av den här frågestunden genom att klicka här!

Det var allt för min frågestund den här gången, men kom ihåg att ni alltid är välkomna att ställa frågor när ni känner för det!

Hoppas ni får en bra onsdag, själv ska jag snart dra mig mot danssalen för att fixa lite!

Kramar.

Gillar