Vitrinskåp

Det var många av er som var nyfikna på vårt vitrinskåp som vi beställt! När vi flyttade så upptäckte vi att skåpen i köket inte var lika höga och djupa som våra gamla, så allt gick inte riktigt in. Då vi nu har en mycket större boyta kändes ju ett vitrinskåp som den perfekta lösningen!

Vi beställde ett på kampanj från Jysk och det kostade oss då 2000 kr! Inte så farligt tycker jag för ett så bra och rymligt skåp. Igår hade det kommit så vi åkte och hämtade det, hihi!

Jag skulle inte säga att jag är ohändig, men jag är heller inte särskilt bekväm med olika hantverk som involverar skruv och trä. Skulle jag vara tvungen skulle jag säkert klara det, men när jag har föräldrar som gärna hjälper till och har betydligt bättre koll backar jag snällt undan och assisterar så gott jag kan vid sidan om, haha.

Här ovan ser ni hur utrymmet såg ut innan vitrinskåpet kom på plats! Nu står det mot väggen där ni ser de två stolarna.

Och såhär blev det! Vi är sååå nöjda, och det rymmer verkligen så mycket! Det är inte ens fullt än, och vi har lite tallrikar och så som ska hämtas hem från mina föräldrar. Så verkligen ett perfekt skåp! Det har skjutdörrar också vilket är perfekt för att spara plats. Vi är verkligen jättenöjda, men det känns så vuxet med ett skåp för alla finglas och viner, haha.

Är du intresserad av detta så hittar du det här!

Hoppas ni har en fin måndag!

Många kramar!

Gillar