Vitaminboost och energikick

// Märkte IGEN nu att söndagens inlägg inte publicerades?  Vad sjutton är det som händer? Ber om ursäkt. //

Och DÄR bröt skiten ut... Yes, nu är även jag dunderförkyld.

Usch, inte alls kul, och verkligen inte enligt mina planer, men eftersom det legat och grott så länge kanske det är bra att den äntligen bryter ut ordentligt så jag blir av med den. Så idag ska jag baaaara vara hemma och ta det lugnt och äta MASSOR av frukt och dricka te, haha. Syster kommer hit en sväng sedan också så det blir mys!

Igår i alla fall så städade jag lägenheten genom att vädra, damma och dammsuga. Riktigt skönt! Om jag orkar idag ska jag rensa min garderob och fixa lite ordning i köket. Vid lunch träffade jag fina Lilly då jag åt en kycklingsallad, och vid 15.00 repade jag med projektet.

Jag ställde in The Aces igår för att verkligen få tid för projektet nu under lovet, och vi körde till klockan 20.30 så det blev några rejäla timmar! Men oroa er inte, då jag är koreograf och producent för projektet så dansar jag inte mer än när jag ska lära ut något, så det blev väldigt lugna timmar fysiskt för mig, och det är ju skönt när man mår lite krassligt. Men hjärnan jobbar desto mer när man ska få ihop så många människor till en vision, haha! Men de är så duktiga, så tacksam att få jobba med dessa dansare. Så trots mitt krassliga mående fick jag en riktig energikick av att jobba med dem igår, underbart!

Så idag blir det som sagt lugnt, och imorgon repar vi igen klockan 9, och då hoppas jag att jag mår bättre så jag orkar ta mig iväg! Heja, heja kroppen, kom igen!

Hoppas ni får en fin tisdag, kram!

Min frukost de senaste två dagarna; yoghurt med massor av bär, äpple och kardemumma, en riktig vitaminboost! // Lunchen med Lilly! // Två bilder från gårdagens rep!

Gillar