Vi som älskar 90-talet 2019

Nu mina vänner ska ni få höra om min helg, hihi! Jag ber om ursäkt att framförallt stycket om lördagen känns lite rörigt och oproffsigt, haha, jag vill bara berätta så mycket som möjligt för er.

Fredag

Då bar det av mot Helsingborg, och long story short var det lite problem med tågen, men som tur var löste det sig! Väl framme checkade vi in på hotellet, och kvällen spenderades med middag, drinkar, och mysiga promenader runt i Helsingborg! Dock blev det såklart en relativt tidig kväll så vi skulle vara ordentligt utvilade till festivalen!

Lördag

Klockan nio var det dags för hotellfrukost, och efter det blev det många timmar av smink och fixande, hihi! Vid 12 åkte vi till vårt andra hotell där vi skulle bo lördag till söndag, och mötte upp resten av Look Twice! Anna bodde ju med oss tjejer på vårt första hotell, men Patrik och Imre (som var med för första gången nu, men som är originalmedlem) mötte vi där! Sen kom vår skjuts, och en timme efter vi kommit dit var det vår tur! DET VAR SÅ KUL. Får så mycket glädje och energi av att stå där på scen, och det var verkligen såååå mycket folk!

Efteråt när vi skulle gå och byta om hände en rolig grej! Arrangörerna kom och frågade om vi kunde hoppa in och köra freestyle bakom DJ SASH för hans dansare var sena! Och det tackade vi ju inte nej till, hihi, så det var bara att hoppa in och köra igen!

Sedan fortsatte resten av dagen och kvällen med att titta på alla artister, äta mat, och bara njuta och mingla med alla dansare och artister backstage, hihi.

Något extra roligt var att jag ÄNTLIGEN efter typ ett år kunde träffa min vän Amanda från gymnasiet, hihi! Hon har ju flyttat till Helsingborg så vi ses ju tyvärr inte så ofta, men nu när jag var här kunde vi äntligen ses! Så jag fick in henne backstage (fördel med att vara dansare och artist, hehe) och vi kunde hänga och prata ikapp! Så mysigt, och hon trodde minsann inte att hon skulle hamna där när hon vaknade på morgonen, haha.

Favoriterna då? Mina favoriter är ju verkligen Basic Element och Haddaway, men tyvärr var de med i Helsingborg. Markoolio är ju min barndom, haha, så det var extra roligt att se honom igen. Många vet nog inte detta, men jag är ett enormt Westlife-fan, och Boyzlife spelade ju vilket består av Brian McFadden från Westlife. Jag visste inte det, och blev heeeelt starstrucked för de körde massor av Westlife-låtar som jag kunde VARTENDA ORD i! Fattar ni? Och jag hängde backstage med honom? GHAA!

Sedan körde ju Cascada också, och guuuudars, där har vi barndom! Och gissa vad? VI FICK EN BILD MED HENNE, hihi! Kolla sista bilden!
En riktigt lyckad dag som slutade sent och på ett riktigt lyxigt hotell!

Söndag

Hemfärd, inte så mycket mer att orda om om den dagen, haha. Det var fortfarande strul med tågtrafiken, men allt lyckades lösa sig bra! Var riktigt trött när jag kom hem så det blev inte många mer knop den dagen.

Som jag gjorde från 90-talsvågen har jag filmat massor under resan, så ska klippa ihop det till en film, hihi! Tycker det är så roligt att ha, både för min skull och visa er. Jag ska även se om jag kan få ihop lite filmer från själva framträdandet med. Det finns några redan nu på Youtube, men tyvärr syns inte vi dansare typ någonting, och jag syns aldrig i hela filmen, haha. Så ska se vad jag kan fiska fram åt er så ni kan få se lite i alla fall!

KRAM.

Gillar

Kommentarer

Netti Starby,
Så himla kul du har haft det och härligt att du träffade din vän från gymnasiet! <3 Kramis
starbys.se
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh blir ju verkligen så glad av att läsa hur du haft det, låter ju så himla kul!! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
enna,
Men ÅHHHH vad kul!!
sayyeastofashion.blogg.se
Det ser ut som att du haft riktigt trevligt!! 😊
www.henrikolsson.eu
lindajanssons - fashion,
Underbara bilder! 🙌
lindajanssons.com/
malinkirstine
malinkirstine,
Men alltså GUD vad roligt <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
Angelica,
Låter som en helt fantastisk helg! Så häftigt att få hänga backstage och så också ju, hihi
angelicawahlin.se
Yasmine,
Shit vad häftigt och jag är också ett stort Westlifefan 😃 Kram
yasmissy.blogg.se
celinelundqvists
celinelundqvists,
Vilken härlig festival det verkar ha varit! Har förresten en likadan magväska som dig hihi!
nouw.com/celinelundqvists