Vi som älskar 90-talet 2018 #throwback

Godmorgon på er!

Vad roligt att så många av er tyckte att vårt vitrinskåp var fint! Vi är verkligen jättenöjda. Igår hade jag min första dag på mitt schema för sommaren, och det gick bra. Idag jobbr jag 12-20, men jag började dagen tidigt ändå med att följa med min sambo till spårvagnen och sedan ta en promenad. Efter det trotsade jag den halva stormen vi har här (kan det seriöst sluta blåsa?!) och åt min frukost på balkongen. Inte jätteskönt, haha.

Men det var ju faktiskt inte detta det här inlägget skulle handla om! Idag är den den 7 juli, och idag för två år sedan hade jag mitt första gig med 90-talsgruppen Look Twice! Och inte vilket gig som helst, utan den stora "Vi som älskar 90-talet"-festivalen!

Vi som älskar 90-talet 2018

Jag och mina vänner Vilma och Cajsa, som även dem har stor erfarenhet inom dans, blev under våren 2018 frågade av gruppen Look Twice om vi ville bli deras bakgrundsdansare, och såklart ville vi det, hihi! Det här var då helt klart det största jag gjort under min danskarriär.

Vi var med på stoppet i Stockholm, och se så söta vi var i våra rosa linnen och mängder med löshår, haha. Backstage fick vi träffa massor av artister, bl.a E-Type, Haddaway (!) och Dr. Alban. När det var vår tur körde vi fyra av Look Twice's låtar, och jäklar vilken adrenalinkick det var! Det var ju över 10.000 människor i publiken, hihi.

Förra året var vi också med, men då i stoppet i Helsingborg. Jag kommer att göra ett throwback-inlägg för den festivalen också, jag får så mycket härlig nostalgi av det här. Verkligen otroligt tråkigt att det inte blir något i år.

Från just denna festival har jag ingen bild på oss tjejer med Anna och Patrik, men jag slänger in en bild på oss alla från vår photoshoot i februari 2019.

Och eftersom jag brukar få så många frågor om det; Ja, det är Patrik Wincent från Lyxfällan. Innan han svidade om och blev den han är idag så var en framgångsrik rappare i just Look Twice.

Om ni vill få en liten inblick hur det såg ut så har ni vårt öppningsnummer här ovan! Pluspoäng till den som lyckas se vem som är jag av alla blonda donnor. ;)

Åh, jag saknar verkligen att giga med dem så mycket, och att uppträda överlag! Jag mår verkligen som bäst när jag får stå på scen, en sådan kick verkligen!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Mrn gud, två år sen?! Alltså jag minns verkligen det här, kommer ihåg det vilket är himla kul! Visar bara vad fort tiden går :'D Helt sjukt! Alltid kul att göra lite tillbakablickar såhär och se vad man gjort och hur långt man kommit! Ha en jättebra dag på jobbet idag också vännen <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
hilmak
hilmak,
Åh det är så roligt att se tillbaka på gamla dansbilder! 😍
nouw.com/hilmak
Annie - Stora Små Äventyr,
Härligt att det går bra på jobbet och kul med tillbakablick 😃
biglittleadventures.se
Linnéa ,
Åh vad häftigt!! 😊
linneakinis.blogg.se/
My,
Sååå kul 😍
www.mynordqvist.se
Josäfin,
Men wow så häftigt! Måste varit så sjukt kul 😃
jossanamigo.blogg.se
carroat
carroat,
Men wow vad häftigt och roligt! ❤️
nouw.com/carroat
Yasmine,
Vilket härligt klipp! Jag gissar att du är hon till vänster? 😃 Kram
yasmissy.blogg.se
Anita,
Men häftigt !! 😃
siliiins.blogg.se/