Vi föll för trenden

Ingen kan väl ha missat trenden "Dalgona coffee" som cirkulerar omkring just nu? Häromdagen fick jag även höra att det kallas för "TikTok coffee", något jag aldrig hört talas om, haha.

Men igår var det i alla fall även dags för mig att falla för trenden! När sambon var iväg till affären pysslade jag ihop en varsin till oss som jag överraskade honom med när han kom hem. Jag måste ju säga att det blev en otroligt vacker dryck (speciellt i mina vackra glas, hehe), men en aningen för söt för min smak. Nästa gång ska jag inte göra en så stor sats utan nog halvera den. Jag orkade inte dricka upp min, haha.

Dalgona coffee

Vad tycker ni? Har ni testat detta? Om ni vill följa receptet jag gjorde (även om alla recept säger likadant, haha) kan ni klicka här!

Annars då? Lördag idag, och jag skulle ha startat dagen med en långpromenad med en vän. Tyvärr ställde hon in nu i sista sekund, men vi ska se om vi kunde få till det i eftermiddag eller imorgon istället. Runt elva ska jag dra mig mot danssalen och filma in en film till en audition. Som jag nämnt tidigare så gör jag ju bara audition på skoj för att se mina chanser. Jag har inga planer på att börja plugga denna redan i höst då den ligger utomlands, hehe.

Efter det ska jag och sambon ta en liten sväng på stan (om det inte är för mycket folk...). Jag hittade lite oanvända presentkort häromdagen, så jag tänkte använda dem så jag inte glömmer bort dem igen och de hinner gå ut. Varför glömmer man bort presentkort så lätt, eller är det bara jag, haha?

Hoppas ni får en toppenfin lördag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Yasmine ,
Tycker drycken är fin att kolla på men jag skulle inte vilja dricka den då jag inte gillar kaffe haha!

Spännande med audition! Kram
yasmissy.blogg.se
linndossing
linndossing,
Ser så gott ut!! Kram
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Åhhh men så kul att du testade det nu!! Så himla fina glas, stor kram ❤️
nouw.com/happym
Sara,
Åh har inte testat den där än, så måste göra det!
sevendays.fi/sara
Anita,
Helt missat faktiskt 😊 Haha!
siliiins.blogg.se/
dks
dks,
Ser godt ut 😊 Kule glas! Ha en fin kveld <3
nouw.com/dks
hilmak
hilmak,
Åh har inte testat än, men det ser verkligen gott ut!! Men åh rena drömmen att hitta presentkort! Bästa jag vet haha🙈 Kram! <3
nouw.com/hilmak
Hannativeskog
Hannativeskog,
Åh jag lär också testa! Ser så gott ut 😍
nouw.com/hannativeskog
Sara,
Den har jag inte testat 😊
www.aamaziing.se